JoSeed napisał/a:
Hmm. Dobry sposób na lifting. Zaczynam jeździć MPK 👍
JoSeed, widzę oczko już po liftingu, ładne

Wiem, że to w USA, ale to musi być p0lka, tylko p0lki są tak tępe, brzydkie i wydziarane.
Związać ręce za plecami, podać silne środki przeczyszczające i zakręcić.
Atencyjne dziwadło... Co do samej praktyki podwieszania na włosach, to powoduje łysienie, co zresztą widać na załączonym materiale. Panna już ma wysoką linię czołową włosów.
[ Dodano 2025-06-07, 14:55 ]
Siema Boss, kope lat świrze... Co u ciebie?
[ Dodano 2025-06-07, 14:55 ]
Omijampolkizdaleka napisał/a:
Wiem, że to w USA, ale to musi być p0lka, tylko p0lki są tak tępe, brzydkie i wydziarane.
Siema Boss, kope lat świrze... Co u ciebie?
Wcale mnie to nie dziwi.
Wolałbym tak podróżować, niż usiąść na tym śmierdzącym siedzeniu dla motłochu.
Wolałbym tak podróżować, niż usiąść na tym śmierdzącym siedzeniu dla motłochu.
Ludzki włos, w zależności od grubości i aktualnej kondycji, jest w stanie “udźwignąć” ciężar od 25 do nawet 250g!21 cze 2017
[ Dodano: 2025-06-07, 16:43 ]
Pojedynczy włos na głowie może utrzymać ciężar 100 g, a przeciętny skręt włosów razem może utrzymać 23 tony . Włosy rosną z pojedynczego mieszka włosowego – wgłębienia w skórze. Każdy mieszek włosowy ma własne ukrwienie, nerwy i mięśnie.
[ Dodano: 2025-06-07, 16:49 ]
Nie wiem na ile to prawda, ale widziałam jak podnosili średniej wielkości autko skręconym pasmami włosów. Oczywiście ściętymi, użytymi można powiedzieć jako lina...
[ Dodano: 2025-06-07, 16:43 ]
Pojedynczy włos na głowie może utrzymać ciężar 100 g, a przeciętny skręt włosów razem może utrzymać 23 tony . Włosy rosną z pojedynczego mieszka włosowego – wgłębienia w skórze. Każdy mieszek włosowy ma własne ukrwienie, nerwy i mięśnie.
[ Dodano: 2025-06-07, 16:49 ]
Nie wiem na ile to prawda, ale widziałam jak podnosili średniej wielkości autko skręconym pasmami włosów. Oczywiście ściętymi, użytymi można powiedzieć jako lina...