Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Metroseksualizm to plaga
Konto usunięte • 2013-06-05, 22:17
Sadistica przeglądam codziennie, ale temat zakładam po raz pierwszy, bo rozpiera mnie duma i niepokój o los pewnego anonima. Na mojej FB tablicy notorycznie dostaję propozycje odwiedzenia jakiejś pedalskiej strony. Dziś pojawił sie na niej komentarz, który napawa mnie radością, bo zgadzam się z nim w 100%.
Jednak czuję, że lewacka świta wielkomiejskich i bardzo modnych ludzi, zlinczuje kolesia za jego poglądy. Dlatego wrzucam screena i linka, żebyśmy w razie jakiejkolwiek interwencji "modnych męzczyzn" z tego portalu, pomogli Naszemu bratu i zaspamowali tę "wartościową" stronę. Stronę bądź co bądź znanego mi osobiście tzw. "szafiarza".

Żródło: mr-faceless.blogspot.com/2013/05/dan.html
Zgłoś
platini1 2013-06-06, 8:19 2
O ile chodzenie w rurkach czy noszenie długich włosów jestem w stanie rozumieć (mam tu na myśli prawdziwie długie włosy, bez jakiegoś pedalskiego ubiorku, tak bardziej na metala) to takie coś przechodzi moje pojęcie. Jak facet k🤬a może się tak ubrać? Poprzednim razem jak scrollowałem stronę to myślałem, że to jakaś laska, za drugim razem, gdy przeczytałem tytuł i popatrzyłem na zdjęcie pomyślałem "do kobiet też się przyp🤬alają o metroseksualizm?", dopiero po jakimś czasie dostrzegłem lekko męskie rysy mordy tego osobnika. Mogłem się pomylić, bo gość stoi jak kobieta i jest dokładnie tak uczesany.
K🤬a, kiedyś taki wiking zap🤬lał w długich włosach, z brodą, ciekał toporem i był mężczyzną, teraz takie coś zapuszcza włosy i przez to stają się one powoli oznaką pedalstwa.
Tak w ogóle to co to jest moda? Dobra, jestem facetem nie zrozumiem, bo ubieram się tak żeby było wygodnie, a nie w c🤬j pięknie, zastanawia mnie tylko kto to wymyśla. Bo skoro coś jest modne, to musi się komuś podobać, a komu podoba się takie coś? Pewnie jakimś słit laskom, które znają się na "imidżu", są Tap Madl i w ogóle. Na szczęście to sprawa tego gościa jak się ubiera, przynajmniej więcej kobiet dla normalnych facetów zostanie. ;p
Zgłoś
elda1987 2013-06-06, 8:56
niech koleś sobie chodzi ubrany jak chce, jego sprawa, że wygląda jak wygląda, ale jedyne co mnie dziwi, że są kobiety, którym takie coś się podoba no k🤬a nie ogarniam. Kryptolesby jakieś albo co.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 9:02
Zamiast skupiać się na tym jak wyglądają i zachowują się inni, lepiej jest skupić się na własnym wizerunku. Osobną kwestią jest fakt, że o męskości nie decyduje wygląd jest charakter.
Żeby nie było nieporozumień. Uważam że ten gość wygląda fatalnie i w ogóle nie pasuje ten styl do niego. Sądzę jednak, że to bardziej jego problem a nie społeczny.
Zgłoś
mazin 2013-06-06, 9:12
Nos jak klucz do zakrystii, krzywe nogi... Wolę Grycankę!
Zgłoś
Bila 2013-06-06, 10:37
Czy nie zauważyliście tej plagi,że każde beztalencie musi zrobić z siebie pedała,aby zaistnieć.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 10:38
Wygląda jak brzydka laska. Hipstery p🤬lone
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 11:04
Podobny do tego Szpaka... kolejny z🤬b
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 11:35 1
@ Za złamanie punktu 5.2 regulaminu, czyli za posty o charakterze agresywnym, rasistowskim, antysemickim, homofobicznym (itp.), nawołującym do przemocy zarówno wirtualnej, fizycznej bądź psychicznej będziemy karać albo blokadą konta na miesiąc (W5) albo całkowitą
Hahaha mam przestać obrażać ż🤬dów czy pedałów chyba przestane odwiedzać wasza stronę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 11:55
Cytat:

Twój komentarz będzie widoczny po zatwierdzeniu.

Nic dziwnego. Wiedzą,że są wyróżniający się (poj🤬i)-narażeni na mocną krytykę. O to im właśnie chodzi. Przy tępieniu trzeba uważać żeby przypadkiem nie dodać sławy
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 13:38 1
Dzięki za cynk.. jak spotkam to wp🤬lę
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 15:28
W następnym sezonie powracają Derby Krakowa, więc nie będzie pedałów
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 17:12
To nie metroseksualista, tylko sfeminizowany "mężczyzna", ewentualnie coś transo-podobne. Metroseksualista =/= damskie ciuszki. Powyższe gimbazjum jest przeciwne żeby wszyscy nosili mundurki i jednocześnie hejtuje indywidualność. Może wszyscy chodźmy goli? To nie Wasz interes, czy koleś założył worek od ziemniaków, czy liścia wzorem tfu! biblijnego Adama.
Zgłoś
nitrox89 2013-06-06, 18:57
Jade mu wp🤬lić
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-06, 19:41
Jesteście chorzy z nienawiści, was się powinno dożywotnio izolować. Co wam złego zrobił ten koleś? Jak mi się czyjś strój nie podoba, to się nie patrzę i zajmuję się ważniejszymi sprawami. Jesteście żałośni.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-09, 23:02
Zero męskości Co z niego za chłop??? Ja bym go szybko wyleczył
Zgłoś