Sadistica przeglądam codziennie, ale temat zakładam po raz pierwszy, bo rozpiera mnie duma i niepokój o los pewnego anonima. Na mojej FB tablicy notorycznie dostaję propozycje odwiedzenia jakiejś pedalskiej strony. Dziś pojawił sie na niej komentarz, który napawa mnie radością, bo zgadzam się z nim w 100%.
Jednak czuję, że lewacka świta wielkomiejskich i bardzo modnych ludzi, zlinczuje kolesia za jego poglądy. Dlatego wrzucam screena i linka, żebyśmy w razie jakiejkolwiek interwencji "modnych męzczyzn" z tego portalu, pomogli Naszemu bratu i zaspamowali tę "wartościową" stronę. Stronę bądź co bądź znanego mi osobiście tzw. "szafiarza".
Żródło:
mr-faceless.blogspot.com/2013/05/dan.html
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-06, 9:02
Zamiast skupiać się na tym jak wyglądają i zachowują się inni, lepiej jest skupić się na własnym wizerunku. Osobną kwestią jest fakt, że o męskości nie decyduje wygląd jest charakter.
Żeby nie było nieporozumień. Uważam że ten gość wygląda fatalnie i w ogóle nie pasuje ten styl do niego. Sądzę jednak, że to bardziej jego problem a nie społeczny.
Nos jak klucz do zakrystii, krzywe nogi... Wolę Grycankę!
Czy nie zauważyliście tej plagi,że każde beztalencie musi zrobić z siebie pedała,aby zaistnieć.
konto usunięte
2013-06-06, 10:38
konto usunięte
2013-06-06, 11:04
Podobny do tego Szpaka... kolejny z🤬b
konto usunięte
2013-06-06, 11:35
konto usunięte
2013-06-06, 11:55
konto usunięte
2013-06-06, 13:38
konto usunięte
2013-06-06, 15:28
W następnym sezonie powracają Derby Krakowa, więc nie będzie pedałów
konto usunięte
2013-06-06, 17:12
To nie metroseksualista, tylko sfeminizowany "mężczyzna", ewentualnie coś transo-podobne. Metroseksualista =/= damskie ciuszki. Powyższe gimbazjum jest przeciwne żeby wszyscy nosili mundurki i jednocześnie hejtuje indywidualność. Może wszyscy chodźmy goli? To nie Wasz interes, czy koleś założył worek od ziemniaków, czy liścia wzorem tfu! biblijnego Adama.
konto usunięte
2013-06-06, 19:41
Jesteście chorzy z nienawiści, was się powinno dożywotnio izolować. Co wam złego zrobił ten koleś? Jak mi się czyjś strój nie podoba, to się nie patrzę i zajmuję się ważniejszymi sprawami. Jesteście żałośni.
konto usunięte
2013-06-09, 23:02
Zero męskości

Co z niego za chłop??? Ja bym go szybko wyleczył