Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Metroseksualizm to plaga
konto usunięte • 2013-06-05, 22:17
Sadistica przeglądam codziennie, ale temat zakładam po raz pierwszy, bo rozpiera mnie duma i niepokój o los pewnego anonima. Na mojej FB tablicy notorycznie dostaję propozycje odwiedzenia jakiejś pedalskiej strony. Dziś pojawił sie na niej komentarz, który napawa mnie radością, bo zgadzam się z nim w 100%.
Jednak czuję, że lewacka świta wielkomiejskich i bardzo modnych ludzi, zlinczuje kolesia za jego poglądy. Dlatego wrzucam screena i linka, żebyśmy w razie jakiejkolwiek interwencji "modnych męzczyzn" z tego portalu, pomogli Naszemu bratu i zaspamowali tę "wartościową" stronę. Stronę bądź co bądź znanego mi osobiście tzw. "szafiarza".

Żródło: mr-faceless.blogspot.com/2013/05/dan.html
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Yattaman 2013-06-05, 22:19 1
Wygląda jak Michał Szpak :O
Zgłoś
HotSzot 2013-06-05, 22:26 95
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 22:27 10
Michał co sobie kija w dupę wpychał...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 22:34 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 22:43 24
Zgłoś
bloodwar 2013-06-05, 22:58 26
Zgłoś
booore 2013-06-05, 22:58 4
Zdradzę wam tajemnicę - oni nie r🤬ają.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 23:00 2
Frajer z wolności, byłem na Krakowskim rynku, wiem jak to wygląda, banda pajaców się lansuje w modnym miejscu, tyle. W skali większej niż Krakowski rynek (który sam w sobie jest miejscem lanserskim) jest takich durnych snobów odpowiednio mniej, dla mnie niech sobie będą. Mamy jako taką wolność, jeśli tylko chcą wyglądać jak idioci to proszę bardzo.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-05, 23:09 4
mopet,
Zgadzam się, ale nie zmienia to faktu, że mnie jako normalnego chłopaka, wychowanego na wsi, zgodnie z piramidą tradycyjnych wartości, może to razić.
Tak samo jak gejów rażą prawne różnice dzielące pary homoseksualne od heteroseksualnych.

Mnie boli zanikanie prawdziwej męskości, a ich boli "dyskryminacja", z którą spotkali się w Polsce.
Uroki demokracji...

PS: Nie jestem dresem, skinheadem, ani kibolem. Po prostu tu się urodziłem i tu chciałbym żyć, a gdy widzę jak moja ukochana Polska coraz bardziej stara sie rownać do multikulturalnej i bezgranicznie tolerancyjnej zachodniej Europy, to po prostu jest mi przykro.
Zgłoś
Tomusssiak 2013-06-05, 23:51 24
Zgłoś
Destroyer 2013-06-05, 23:55 2
Zanim przeczytałem tytuł, odruchowo spojrzałem na fotkę i pomyślałem ładna kobita o co kaman? Dopiero po chwili doczytałem. Teraz już wiem skąd się biorą kobiety sadistica
Zgłoś
Nuck4d- 2013-06-06, 1:03 1
Zgłoś
majorbień 2013-06-06, 1:04 7
To nie żaden Dan tylko Danka,
do garów szmato : D
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-06, 1:05 1
To nie jest śmieszne, to jest tragiczne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem