Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Muczkowski 2025-07-05, 14:07
TheEminemShow napisał/a:

No co nie xD?
Mewy - śmiecie żebrzące na plażach, nad jeziorami ogólnie to wszędzie już.
Gołąbki - roznoszące choróbska, srające na wszystko, latające szczury.
Obydwa te ptaki są jednakowo niefajne, niech prowadzą wojnę między sobą. Bendom materiały na sadistic.

c🤬j im na pysk, ze skutkiem smiertelnym, po rowno oczywiscie
Zgłoś
schum84 2025-07-05, 14:10 2
Od teraz mewa to moj ulubiony ptak, zeby tak zezarly wszystkie latajace obsrance
Zgłoś
grzegorz_z_florydy 2025-07-05, 15:43 1
Na końcu ktoś zagrał smutną melodyjkę latającemu szczurowi.
Zgłoś
Goliat777 2025-07-05, 15:50 2
..a gołąby to cioty.
Zgłoś
Vinidv 2025-07-05, 19:21
Muczkowski napisał/a:

kuraw nagle obrońcy j🤬ych gołębi się zebrali. Wyp🤬alać za drzwi

Myślę, że osobie komentującej nie chodziło o gołębia. Tylko o fakt nagrywania pionowego.
Zgłoś
sothis 2025-07-05, 21:31 1
JoSeed napisał/a:

Nie lubię mew. Zawsze kradną żarcie na plaży 😡

Słońce, ale wiesz...
Ta staropolska potrawa - gołąbki... One są z czegoś innego.
Przepraszam, ktoś kiedyś musiał Ci to powiedzieć
Zgłoś
JoSeed 2025-07-05, 21:47 2
sothis napisał/a:

Słońce, ale wiesz...
Ta staropolska potrawa - gołąbki... One są z czegoś innego.
Przepraszam, ktoś kiedyś musiał Ci to powiedzieć

Rany... wiedziałam, że na Was zawsze mogę liczyć 😍
Zgłoś
Janko 2025-07-05, 22:30
Do niemieckich get z nimi
Zgłoś
trawa 2025-07-05, 22:53 1
TheEminemShow napisał/a:

Zauważ że mewy nie znają terminu "żebranie". Idą po prostu tam gdzie jest żarcie.Rozmnażają się normalnie i srają bo jedzą. Jest ich tyle co ma być i mogą wk🤬iać, ale są potrzebne.
Gołąb za to z tak wielką populacją jest chwastem ,do tego roznosi ponad 60 zakaźnych chorób i to wszystko jest winą jak zwykle ludzi. To przez ludzi gołębie są w miastach i jest tak dużo ,bo je rozmnożyli.
Zgłoś
Anana_Kofana 2025-07-05, 23:42
W dziewiątej sekundzie pada (po mewiemu, oczywiście, trzeba się trochę wsłuchać): "a tera bede cie r🤬ać, ale najpierw gra wstępna..."
Zgłoś
CanesVenatici 2025-07-06, 0:01
cosiedziwiszstanislaw napisał/a:

Gorsze od gołębi są tylko mewy. Nienawidzę tych sk🤬iałych obesrańców.

gołąb pospolity latający szczur sra gdzie popadnie a mewa nazłoć

[ Dodano: 2025-07-06, 00:03 ]
Muczkowski napisał/a:

kuraw nagle obrońcy j🤬ych gołębi się zebrali. Wyp🤬alać za drzwi

czym sie przejmujesz w bebabie im podaja i w innych daniach a oni wychwalają że maja w dupie robaki haha

[ Dodano: 2025-07-06, 00:03 ]
kebabie*
Zgłoś
TheEminemShow 2025-07-06, 10:18
trawa napisał/a:

Zauważ że mewy nie znają terminu "żebranie". Idą po prostu tam gdzie jest żarcie.Rozmnażają się normalnie i srają bo jedzą. Jest ich tyle co ma być i mogą wk🤬iać, ale są potrzebne.
Gołąb za to z tak wielką populacją jest chwastem ,do tego roznosi ponad 60 zakaźnych chorób i to wszystko jest winą jak zwykle ludzi. To przez ludzi gołębie są w miastach i jest tak dużo ,bo je rozmnożyli.

No faktycznie z drugiej strony nie powiesz, że mewy na wyjazdach letnich nie doprowadzają cie do stanu w którym można by zabić.
Zgłoś
trawa 2025-07-06, 10:48
TheEminemShow napisał/a:

No faktycznie z drugiej strony nie powiesz, że mewy na wyjazdach letnich nie doprowadzają cie do stanu w którym można by zabić.

Nie bardziej niż gołębie . Mewy są upierdliwe,fakt,ale w porównaniu z gołębiami to pikuś.
Powoli się z nimi walczy,chociażby przez zakaz dokarmiania i jest ich zdecydowanie mniej niż kilkanaście lat temu,ale . W niektórych miastach jednak są jeszcze miejsca gdzie dosłownie trzeba przebiegać żeby nie zostać osranym. Nie można otworzyć okien,bo włażą do domu,nie da się wyjść na balkon ani powiesić prania,a parapety to jedna wielka ślizgawka.W porównaniu do mew to prawdziwa plaga,bo "siła ich" jak mawiali w średniowieczu
Dwa lata mieszkałem tam gdzie były mewy i to dawno ,teraz mnie nie dotyczą,może dlatego mnie aż tak nie denerwują.
Zgłoś
Kroki71 2025-07-06, 21:18
TheEminemShow napisał/a:

No co nie xD?
Obydwa te ptaki są jednakowo niefajne, niech prowadzą wojnę między sobą. Bendom materiały na sadistic.

Bendom to twoje nazwisko czy jakaś ksywa?
Zgłoś
NaSiRpl 2025-07-07, 16:33
Co do tych strasznych gołębi:

Gdyby poj🤬i ludzie nie chcieli zamykać w klatkach wszystkiego co się rusza to gołębie nadal żyłyby w lasach jako gołąb skalny (Columba livia) czy siniak (Columba oenas). To gołębiarze udomowili te gołębie, a dodatkowo każdego roku dużo gołębi im ucieka i stają się "miejskimi". W dodatku ludzie to j🤬i śmieciarze i dlatego mewy czy gołębie nas tak lubią. Gdybyśmy nie robili takiego syfu to i gołębi w miastach było by mniej. A do tego ignoranci do dziś rzucają im chleb myśląc, że ratują planetę...

Co do chorób - roznoszą tak samo jak szczury, koty, szopy, jeżozwierze czy inni ludzie. Zastanówcie się sami ilu ludzi w Waszym otoczeniu umarło albo nawet pochorowało się "od gołębia".

Reasumując to największym gównem na świecie jest człowiek (tak, uogólniam).

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem