Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biedny gołąb, nieświadomie stał się gwiazdą debilnego kina pionowego. Tradycyjnie i po sadolsku za debilizm piwa nie ma.

kuraw nagle obrońcy j🤬ych gołębi się zebrali. Wyp🤬alać za drzwi
Ah, natura jest taka piękna.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Muczkowski napisał/a:
kuraw nagle obrońcy j🤬ych gołębi się zebrali. Wyp🤬alać za drzwi
No co nie xD?
Mewy - śmiecie żebrzące na plażach, nad jeziorami ogólnie to wszędzie już.
Gołąbki - roznoszące choróbska, srające na wszystko, latające szczury.
Obydwa te ptaki są jednakowo niefajne, niech prowadzą wojnę między sobą. Bendom materiały na sadistic.

nie wiedziałem, że mewy to takie pożyteczne stworzenia! od dzisiaj mają specjalne miejsce w moim sercu.
Czym latający szczur w mieście, tym mewa na plaży.
O jednego dachowego zasrańca mniej, żeby sie tylko nie zatruła.
O jednego dachowego zasrańca mniej, żeby sie tylko nie zatruła.
Gorsze od gołębi są tylko mewy. Nienawidzę tych sk🤬iałych obesrańców.