Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mężczyzna vs tramwaj...
Konto usunięte • 2012-01-11, 22:57

Fragment programu "Jedź bezpiecznie" krakowskiego oddziału TVP. Podczas kręcenia zdjęć do programu, kamera TVP nagrywa mężczyznę, który wchodzi pod nadjeżdżający tramwaj. Jak się później okazało, pan nie zauważył pojazdu MPK, bo był zajęty rozmową przez komórkę.

Szukałam i nie znalazłam po tagach..
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-11, 23:03
Takie są efekty bycia sławnym na siłę...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-11, 23:30
Ale komórki nie chciał schować
Zgłoś
think666 2012-01-11, 23:34
W momencie uderzenia gość stoi jak kołek więc pod tramwaj raczej nie wszedł. Motorniczy jechał 40 na godzinę chociaż widział, że będzie tego gościa mijał w dosyć bliskiej odległości co mnie ostro wk🤬ia. Stoisz sobie na przejeździe, masz metr miejsca żeby twarzą nie szorować o tramwaj, a dupą i samochody, a taka k🤬a ci przeleci przed nosem z prędkością światła.

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Calme 2012-01-11, 23:44 12
think666 napisał/a:

W momencie uderzenia gość stoi jak kołek więc pod tramwaj raczej nie wszedł. Motorniczy jechał 40 na godzinę chociaż widział, że będzie tego gościa mijał w dosyć bliskiej odległości co mnie ostro wk🤬ia. Stoisz sobie na przejeździe, masz metr miejsca żeby twarzą nie szorować o tramwaj, a dupą i samochody, a taka k🤬a ci przeleci przed nosem z prędkością światła.

Stój dalej jak ta święta krowa w Indiach, prędzej czy później też Cię tak walnie. Jak to mówią debile sami się wykończą.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-12, 0:12 1
Nawet k🤬a rękawiczek nie założyli...
Zgłoś
think666 2012-01-12, 0:17
Calme napisał/a:

Stój dalej jak ta święta krowa w Indiach, prędzej czy później też Cię tak walnie. Jak to mówią debile sami się wykończą.

Rozumiem, że jak stoisz na przejściu, kiedy z przodu jedzie tramwaj, a z tyłu samochody to zaczynasz iść?
Ok.

PS: Nie odpowiada się na posty, których się nie rozumie.

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Zgłoś
Calme 2012-01-12, 0:28
think666 napisał/a:

Rozumiem, że jak stoisz na przejściu, kiedy z przodu jedzie tramwaj, a z tyłu samochody to zaczynasz iść?
Ok.

PS: Nie odpowiada się na posty, których się nie rozumie.

Nie wchodzę jak idiota na przejścia w których może coś mnie pieprznąć. Widząc nadjeżdżający tramwaj nie pcham się tam gdzie nie ma miejsca, ale widać zatraciłeś instynkt samozachowawczy bądź resztki rozumu, wybierz sobie.
Zgłoś
think666 2012-01-12, 0:40
@up
Proponuję wyjść z domu i przejść się po mieście Panie Instynkt Samozachowawczy.

podpis użytkownika

Zgłoś
AdmirałFloty 2012-01-12, 1:06
A mi gość wygląda na nap🤬lonego...

podpis użytkownika

J🤬
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-12, 1:29
Wydaje mi się, czy w 1:20 koleś jara szluga przy policji? HARTKOR!
Zgłoś
shogo 2012-01-12, 1:34
ja p🤬le moja okolica
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-12, 1:58
No uderzył go tramwaj i co z tego ? Przynajmniej będzie się mógł wnusiom pochwalić, że mu transformers wyj🤬."Jakie życie taki rap" jak mawiał poeta.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-12, 2:17 29
Według mnie to tak powinien być przedstawiony materiał filmowy
Zgłoś
avalanch 2012-01-12, 4:57
I_know_when_you_die chcesz być fajny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie