Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mężczyźni pokochali spódnice wg Vogue
Konto usunięte • 2021-12-22, 13:17
Czy czasem brak wam słów i nawet nie wiecie o c🤬j chodzi?

Tak się oto prezentuje nowy trend mody męskiej wg pewnego znanego magazynu (czy czymkolwiek jest vogue).

No nie wiem co mam jeszcze napisać. Szkoci niby chodzą w spódnicach, ale wciąż tak wiele pytań i tak mało odpowiedzi. Czy trzeba golić nogi pod takie spódnice, czy w jajka zimno jak wieje zimny wiatr i tak dalej.

vogue.pl/a/digitalsyndication-trend-na-2021-rok-mezczyzni-nosza-spodnice

Spojler tylko dla najodważniejszych
ukryta treść

Zgłoś
Quassar 2021-12-22, 13:21 32
Jap🤬le... co ja patrzę...
Zgłoś
Halman 2021-12-22, 13:24 38
męskie spódnice, trend na 2021... w przyszłym roku miniówki dla prawdziwych mężczyzn - golić jaja...
Zgłoś
Kriski 2021-12-22, 13:25 7
Powinni to reklamować : i Ty możesz być jak William Wallace
Zgłoś
KoniecZartow 2021-12-22, 13:29 3
Nawet w noszeniu kiecek faceci są lepsi od pojemników na spermę
Zgłoś
Henboh 2021-12-22, 13:35 4
No macie przecież trochę wcześniej wstawione, jak się próbują na te kiecki załapać nawet po zamknięciu sklepów sadistic.pl/ubogacanie-kulturowe-vt551636.htm

A raport pewnie robili na podstawie twitów influen ... z🤬bów modowych. Zresztą, cały target tego pisma, to "modowy" światek, więc wśród tych paru tysięcy "modnisi" kiecki mogą być popularne (to tak jakby popatrzeć na bliski wschód i stwierdzić, że faceci na całym świecie preferują sukienki).

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
traf 2021-12-22, 13:36 1
Halman napisał/a:

męskie spódnice, trend na 2021... w przyszłym roku miniówki dla prawdziwych mężczyzn - golić jaja...

dobrze że mam zgrabne kulasy(według aktualnej kobiety) to jeszcze w miarę będę wyglądał
Zgłoś
Wstalodziany 2021-12-22, 13:40 9
Przej🤬e. Żeby High Kick'a zaj🤬 trzeba jaja pokazać!
Ale zaraz... Skoro jest spódnica, to pewnie nie ma jaj.
Jak nie ma jaj to i nie będzie high kick'a.
Czyli jednak wszystko się zgadza,
Zgłoś
janlew 2021-12-22, 13:59 6
Pff.. szkoci, azjaci, muslimy, noszą kiecki do dziś i nie od dziś. A baby przynajmniej u dwóch ostatnich lekko nie mają. Chyba to o niczym nie świadczy. U nas się kiecka raczej nie przyjmie, chociaż taki szlachecki żupan czy kontusz to też w zasadzie kiecka była.
Zgłoś
jimiq 2021-12-22, 14:25
Gdzie tu mężczyźni, nie widz
Zgłoś
Wiewór 2021-12-22, 14:42 19
Szkoci w kilcie? Czarodzieje katoliccy w sukienkach? Rzymianie chodzący w miniowkach?
Mężczyźni chodzą w kieckach od zarania dziejów i nie wiem kogo to szokuje. Można powiedzieć że na przestrzeni historii faceci chodzili dłużej w spodnicach niż kobiety chodzą w spodniach.
W ogóle ja p🤬le z czym wy macie problem? Każdy chodzi w czym chce. Znowu polski ciemnogród próbuje mówić kto jak ma żyć i wprowadzać standardy moralne w ubiorze.
Facet w staniku i koronkach to jest poj🤬e ale nawet jeśli tak lubi to co wam k🤬a do tego
A na marginesie kilt jest zajebisty w lecie. Doskonale wietrzy nabial. Jaja i dupa się nie pocą. Pełen luz.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Pralpunkt 2021-12-22, 15:19 7
Niektórzy też pokochali h🤬ja w dupie ,ale to zawsze tylko margines ,parę procent więc to bardziej szukanie sensacji niż norma
Zgłoś
Wiewór 2021-12-22, 15:23 5
Pralpunkt napisał/a:

Niektórzy też pokochali h🤬ja w dupie ,ale to zawsze tylko margines ,parę procent więc to bardziej szukanie sensacji niż norma

Szkoda, że ty tak nie pokochałeś języka polskiego i ortografii.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
mam_racje 2021-12-22, 16:23 8
Do znudzenia:

Zgłoś
Quassar 2021-12-22, 16:28 1
Pralpunkt napisał/a:

Dokładnie patola nie od dziś istnieje zawsze był jakiś odłam % sp🤬olonego społeczeństwa nie zależnie jakie to czasy były.
Tylko dzisiaj j🤬e mass media zawsze piszą w takim żargonie jak by to wszyscy już nosili, a to zaledwie garstka zj🤬ych ludzi co szukają atencji wśród reszty społeczeństwa.

Popatrz się na nie jednak pokaz mody, tak pop🤬lone "stroje " i zawsze mówią że taka moda.... a taka moda że nikt w tym nie chodzi. nawet sam projektant.
A sie k🤬a adoruje że łooo panie jak by był nad bogiem... a to zwykły debil co odleciał grubo z fantazją nic poza tym. I cały szał jego mody znika w tym samym dniu co zamknięcie wybiegu.

Co do samych szkotów to oni nie chodzą w sukienkach jest to ich narodowy tradycyjny strój i ubierają je zwykle w święta. Na co dzień chodzą w normalnych strojach..
a nawet jeśli ktoś chodzi to też to są skrajne pojedyncze osoby.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie