Niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze. Dziękuję. Można się rozejść.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
Zlot miłośników letniego ogumienia
smc
2024-12-10, 22:21
Mgła, lód i przepisowe 140km/h.
Polska w całej krasie.
smc napisał/a:
Polska w całej krasie.
K🤬a to było w Turcji !
Turcji nie w Polsce ! Zejdź z tej biednej Polski !
smc
2024-12-10, 23:42
Nie dalej jak kilka dni temu Turcy na sadolu przekonywali mnie, że jak na znaku jest nabazgrane 140km/h to tak trza tyle jechać i c🤬j. Nie po to ustawia się znaki, żeby jakieś warunki drogowe je odwoływały. Twarde prawo, ale prawo.
A taka czarna ,odśnieżona,
Fx12
2024-12-11, 6:49
W ub. tygodniu na drodze koło mnie też był zlot - tym razem głupoty i bezmyślności za kierownicą. Rano odwilż i wylazł zamróz na jezdnię. Momentalnie biała, pokryta szronem. Oczywiście co tam że wszystkie 30 jadą... on leci 9 dych bo lamusy na letnich - on ma zimówki (10-letnie używki ale Conti). Jadę 30 min później - już stoją 2 straże, laweta, Policja, z auta tylko kolor został - reszta skasowana. W ciągu godziny nim to puściło, na 10-kilometrowym odcinku drogi między dwoma miejscowościami, 7 aut wylądowało w przydrożnych rowach. Popękane plastiki czy klosze lamp do dzisiaj tam leżą.
turor napisał/a:
Zlot miłośników letniego ogumienia
Mój stary jeździł bez gum , ja też tak robię, dlatego mam w sumie 10tys z 800+
smc napisał/a:
Mgła, lód i przepisowe 140km/h.
Polska w całej krasie.
Ewidentnie masz cipe po matce na oczach
smc napisał/a:
Nie dalej jak kilka dni temu Turcy na sadolu przekonywali mnie, że jak na znaku jest nabazgrane 140km/h to tak trza tyle jechać i c🤬j. Nie po to ustawia się znaki, żeby jakieś warunki drogowe je odwoływały. Twarde prawo, ale prawo.
W Indykowie akurat mało kto jeździ mniej niż 2x limit prędkości, chyba tylko baby i stare dziady
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
K🤬a to było w Turcji !
Turcji nie w Polsce ! Zejdź z tej biednej Polski !
Ale polski ambulans.