👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tranzystor napisał/a:
Idź jeszcze złożyć kwiaty na pomniku hierojów UPA na Podlasiu
Oho, się zaczyna

radek225 napisał/a:
Oho, się zaczyna . Wspierać militarnie UPAińców jest naszym psim obowiązkiem. Ruskich nienawidzę, Ukrów nie cierpię, ale wolisz mieć bufor w postaci suwerennej Ukrainy, czy może chcesz mieć granicę o długości 535km z Putinkiem?
Suwerennej faszystowskiej ukrainy zapomniałeś dodać.Ukry to ścierwo odpady leninowskie
PedałyiUkryDoGazu napisał/a:
Suwerennej faszystowskiej ukrainy zapomniałeś dodać.Ukry to ścierwo odpady leninowskie
Z dwojga złego wolę mieć Ukry za wschodnią granicą niż Putina. Już nam wystarczy Putler ze swoim obwodem kalinigradzkim na północnym wschodzie. Na południu nie jest on nam do niczego potrzebny.
radek225 napisał/a:
bufor w postaci suwerennej Ukrainy, czy może chcesz mieć granicę o długości 535km z Putinkiem?
Jakby ukraina była suwerenna, to by nie wywołała wojny z Ruskimi. Mamy granicę z Obwodem Kaliningradzkim i Białorusią także ta z ukrainą nic nie zmieni.
tranzystor napisał/a:
Jakby ukraina była suwerenna, to by nie wywołała wojny z Ruskimi. Mamy granicę z Obwodem Kaliningradzkim i Białorusią także ta z ukrainą nic nie zmieni.
Tylko ostatni rok pokazał, że Łukaszenka nie do końca skacze zawsze tak, jak Wowa tego zachce. Gdyby tak było, to już dawno Białoruś byłaby wciągnięta w wojnę z Ukrainą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie