👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bohater? Raczej debil, który poważnie naraził życie tej kobiety. Gość trzyma pistolet przy ciele kobiety a ten podbiega i zaczyna go tłuc. Nawet przez przypadek w takim momencie gość mógł nacisnąć na spust.
Nawet jeśli wyciągnął mu magazynek to i tak oponenta nie rozbroił bo miał przeładowany pistolet (jeden nabój trafił do komory). Galman moim zdaniem nieco się pomyliłeś.

JacekKosciesza napisał/a:
Bohater? Raczej debil, który poważnie naraził życie tej kobiety. Gość trzyma pistolet przy ciele kobiety a ten podbiega i zaczyna go tłuc. Nawet przez przypadek w takim momencie gość mógł nacisnąć na spust.
To było ryzyko, na które nasz bohater był gotowy!

JacekKosciesza napisał/a:
jak jesteś życiową p🤬dą to dalej siedź w koncie i płacz i nie odzywaj się gdy dorośli rozmawiają
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie