Najlepsze w tym wszystkim jest to, że naj🤬y człowiek szykuje się zawsze jak profesjonalista do takich skoków. Jakby wykonywał ich codziennie tysiąc
podpis użytkownika
Emerytowany saren
God Bless America!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
wpadł pod auto. całe szczęście że zaparkowane
Chciałbym mieć tyle kasy, żeby z radością rozj🤬 auto na które pracowałem.
G................9
2012-08-12, 12:11
Najlepsze w tym jest, że pewnie wypili po dwa piwa i już są naj🤬i...
K................n
2012-08-12, 14:34
czy to auto jest z amelinium?! No żeby z kolana zrobić dzwona jak po stłuczce na drodze, te samochody chyba ulegają biodegradacji w trakcie jazdy
kpaxian napisał/a:
czy to auto jest z amelinium?! No żeby z kolana zrobić dzwona jak po stłuczce na drodze, te samochody chyba ulegają biodegradacji w trakcie jazdy
Wbiegnij w swoj samochod w blotnik z taka sila i daj zdjecia, oceenimy.
K................n
2012-08-12, 18:55
@up I'll pass ;] lakiernik by mnie kosztował 1/4 ceny za 13letnią vectre ;] no i ortopeda :]
e................n
2012-08-12, 19:24
Domy z drewna, samochód z aluminium, zapewne Ameryka. To ten lepszy świat...
T................1
2012-08-12, 20:53
I z czego się debile cieszą?! ...Że mają błotnik do wymiany
no wypili 2 piwa 0,3 2% w sumie i sie naj🤬i, dlatego sie smieja z szkody
podpis użytkownika
[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]
z................a
2012-08-12, 21:31
wy sie z niego śmiejecie a on p🤬lnął w samochód na imprezie z pół gołymi laskami... komu jest teraz do śmiechu?
kpaxian napisał/a:
@up I'll pass ;] lakiernik by mnie kosztował 1/4 ceny za 13letnią vectre ;] no i ortopeda :]
Lakiernik to pol biedy, ja za lewy blotnik w 17-to letniej Civic dalem 230zl.... Jedyny plus to taki, ze chociaz ocynk jest.
juki napisał/a:
Lakiernik to pol biedy, ja za lewy blotnik w 17-to letniej Civic dalem 230zl.... Jedyny plus to taki, ze chociaz ocynk jest.
No w teorii to on jest...