Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nome 2025-03-06, 23:57
Smokw napisał/a:

To jest trzylatek...

no i co z tego, trzylatek to całkiem mądre dziecko, chyba że ktoś ma dawna

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
wielebnyino 2025-03-07, 0:05
selekcja naturalna
Zgłoś
pSTANLEY 2025-03-07, 0:29 3
JoSeed napisał/a:

A propo's kaptura na rzepy...
Rok temu przywieźli do nas chłopczyka, który w czasie zabawy powiesil się na plocie...
Moze gdyby miał kurtkę na rzepy/napy, może skończyłoby się inaczej...

Jak widać gdyby miał kaptur na rzepy to zabiłby go samochód.

Zgłoś
Mors_Nigra 2025-03-07, 3:28 1
tomek84984 napisał/a:

Jaki morał z tej historii? Nie kupuj dziecku kurtki z odpinanym kapturem, dziękuje

Zakładaj gówniakowi smycz.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
mutant 2025-03-07, 5:31
Mi ostatnio córka podobny numer odwaliła, jak wyszliśmy z tramwaju i chciał już odjechane nagle mi się wyrwała i chciała wcisnąć przycisk otwierania drzwi. Kaptur był odpinany ale nie na rzepy tylko na takie klipsy jak pociągnąłem to dwa się odczepiły a dwa ściągnęły ją do gleby. Wp🤬l nie dostała ale jak popatrzyła w moje oczy i zobaczyła przerażenie to już więcej tak nie zrobi.

podpis użytkownika

Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Zgłoś
Smokw 2025-03-07, 5:32 1
Nome napisał/a:

no i co z tego, trzylatek to całkiem mądre dziecko, chyba że ktoś ma dawna

Eh... minimum do siódmego roku życia, zakładając, że rozwija się normalnie ma nierozwinięty w pełni mózg w tym przedni płat czołowy, który odpowiada między innemu za racjonalność. Możesz mieć trzylatka gadającego w trzech językach, ale jak mózg wyda komendę iść, to ten złożony proces okazuje się procesem nadrzędnym. Nie wiem jak prościej Ci to wytłumaczyć.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-07, 7:18 1
Jasio napisał/a:

To ile on tam wisiał ? 😵‍💫

Bawil się na podwórku, rodzice byli w domu.
Wystarczy, że 4-5 minut....
Zgłoś
vladok 2025-03-07, 7:36 1
JoSeed napisał/a:

Bawil się na podwórku, rodzice byli w domu.
Wystarczy, że 4-5 minut....

Nie załapałaś.

[ Dodano: 2025-03-07, 07:38 ]
Jasio napisał/a:

To ile on tam wisiał ? 😵‍💫

Rok prawie…dobry kaptur🤔
Zgłoś
marmar 2025-03-07, 7:52
JoSeed napisał/a:

Rok temu przywieźli do nas chłopczyka, który w czasie zabawy powiesil się na plocie...

A c🤬j tam ma kurtka do tego, ile dziecko musiało wisieć na tej kurtce? 6 latek nigdy nie powinien być sam, albo z opiekunem, albo na prywatnej posesji i tylko w zasięgu wzroku. Ewentualnie z innym dzieckiem ale dwóch 6 latków to jak dwóch półgłówków, jednej głowy z nich nie będzie. Dziecko w tym wieku może mieć przebłyski geniuszu i kretynizmu w tym samym momencie i potrafi odj🤬 takie rzeczy że jak go nie widzisz przez 5 minut to trzeba to skontrolować. Selekcja naturalna, rodzice p🤬lnięci zrobili sobie bachora i z ich winy nie mają bachora. End of story.
Zgłoś
bravo86 2025-03-07, 8:06
JoSeed napisał/a:

I c🤬j z nim.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-07, 8:16 1
JoSeed napisał/a:

Może niech się wymienią z tym młodym... a nie, czekaj
Zgłoś
Tomilidżons1984 2025-03-07, 8:28 1
JoSeed napisał/a:

@Joseed "do was przywieźli"? Jesteś pielégniarką? Lekarką? Pracujesz rozumiem w szpitalu. No chyba że w prosektorium jak chłopca martwego przywieźli. Pytam tak z czystej ciekawości bo czasami czytam Twoje "publikacje" i zaintrygowało mnie to co teraz napisałaś.
Pozdrawiam.
Tadeusz wajchę przełóż
Zgłoś
JoSeed 2025-03-07, 8:38 2
Tomilidżons1984 napisał/a:

@
"do was przywieźli"? Jesteś pielégniarką? Lekarką? Pracujesz rozumiem w szpitalu. No chyba że w prosektorium jak chłopca martwego przywieźli. Pytam tak z czystej ciekawości bo czasami czytam Twoje "publikacje" i zaintrygowało mnie to co teraz napisałaś.
Pozdrawiam.
Tadeusz wajchę przełóż

Jestem pielęgniarką do nas to tzn do szpitala, akurat ten chłopiec trafił na OIT, ale takimi wypadkami cały szpital żyje...

Również Cię pozdrawiam Asia
Zgłoś
gdfgdf 2025-03-07, 9:03
jakie to głupie i tępe jest, biegnie k🤬a jak kura z ściętym łbem przed siebie
Zgłoś
TheEminemShow 2025-03-07, 9:16
Oprócz tego co potrącił wszyscy wyjebka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie