Chłop nawet zdążył złapać, tylko kaptur był na rzepy...
Chłop nawet zdążył złapać, tylko kaptur był na rzepy...
A propo's kaptura na rzepy...
Rok temu przywieźli do nas chłopczyka, który w czasie zabawy powiesil się na plocie...
Moze gdyby miał kurtkę na rzepy/napy, może skończyłoby się inaczej...
Jak widać gdyby miał kaptur na rzepy to zabiłby go samochód.
no i co z tego, trzylatek to całkiem mądre dziecko, chyba że ktoś ma dawna
Eh... minimum do siódmego roku życia, zakładając, że rozwija się normalnie ma nierozwinięty w pełni mózg w tym przedni płat czołowy, który odpowiada między innemu za racjonalność. Możesz mieć trzylatka gadającego w trzech językach, ale jak mózg wyda komendę iść, to ten złożony proces okazuje się procesem nadrzędnym. Nie wiem jak prościej Ci to wytłumaczyć.
To ile on tam wisiał ? 😵💫
Bawil się na podwórku, rodzice byli w domu.
Wystarczy, że 4-5 minut....
Bawil się na podwórku, rodzice byli w domu.
Wystarczy, że 4-5 minut....
Nie załapałaś.
[ Dodano: 2025-03-07, 07:38 ]
To ile on tam wisiał ? 😵💫
Rok prawie…dobry kaptur🤔
Rok temu przywieźli do nas chłopczyka, który w czasie zabawy powiesil się na plocie...
Może niech się wymienią z tym młodym... a nie, czekaj
@Joseed "do was przywieźli"? Jesteś pielégniarką? Lekarką? Pracujesz rozumiem w szpitalu. No chyba że w prosektorium jak chłopca martwego przywieźli. Pytam tak z czystej ciekawości bo czasami czytam Twoje "publikacje" i zaintrygowało mnie to co teraz napisałaś.
Pozdrawiam.
Tadeusz wajchę przełóż
@
"do was przywieźli"? Jesteś pielégniarką? Lekarką? Pracujesz rozumiem w szpitalu. No chyba że w prosektorium jak chłopca martwego przywieźli. Pytam tak z czystej ciekawości bo czasami czytam Twoje "publikacje" i zaintrygowało mnie to co teraz napisałaś.
Pozdrawiam.
Tadeusz wajchę przełóż
Jestem pielęgniarką
Również Cię pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie