📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:11
Nigdy nie proszę o pomoc kobiety, bo zawsze kończy się to tak samo. Nie wiem co te kobiety mają w głowach, że nigdy nie ogarniają.
zaczatowany napisał/a:
Nigdy nie proszę o pomoc kobiety, bo zawsze kończy się to tak samo. Nie wiem co te kobiety mają w głowach, że nigdy nie ogarniają.
No właśnie dlatego. Po co się ogarniać jak facet zrobi za nią
@Lobo24
Właśnie coś w ten deseń
W sumie lepiej robić cos samemu niż się niepotrzebnie denerwować
Właśnie coś w ten deseń
zaczatowany napisał/a:
W sumie lepiej robić cos samemu niż się niepotrzebnie denerwować
pfefe napisał/a:
Może facert za nią robi, ale ona za niego bierze kasę.
pfefe napisał/a:
sęk w tym, że nawet jeśli facet tego za nią nie zrobi to i tak się nie ogarną.
ajka napisał/a:
Fejk, nie fejk - śmiszne 😁
A co w tym takiego śmiesznego? Gdyby facet zrobił analogiczny to zostałby pozwany o molestowanie, zniszczony i najlepiej jeszcze rozstrzelany przez "katczynię" w niebieskich włosach
Szary_Jeleń napisał/a:
A co w tym takiego śmiesznego? Gdyby facet zrobił analogiczny to zostałby pozwany o molestowanie, zniszczony i najlepiej jeszcze rozstrzelany przez "katczynię" w niebieskich włosach
Ponieważ zakładam, że facet ma poczucie humoru, nie kija w dupie i oboje się z tego uśmiali. Przynajmniej dla mnie było by to zabawne zdarzenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie