👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matti1987 napisał/a:
R4 1,6 B6ZE to nie WankielNo tak. To rasowe brzmienie Wankla.

Mazda MX-5 – dwuosobowy roadster, produkowany przez japońską markę Mazda od 1989 roku. W USA pojazd występował pod nazwą Miata, a w Japonii Eunos Roadster.
To jest Miata
To jest Miata

Brzmi jak samochód na sterowanko

michallodz napisał/a:
Nigdy nie lubiłem kompresora ale ma swoje zalety
![]()
Jedynym jego plusem jest chyba tylko to, że ciągnie od samego dołu, a nie jak turbo od iluś tam tysięcy

Dzwięk odkurzacza do liści... już vankel ładniej brzmi niż to przep🤬dowane R4
Miałem MX-5, zajebiste autko. Na początku mówiłem, że gejowskie, że dla kobiet, ale jak się przejechałem to oszalałem. 1.8 daje niezłą frajdę, fabryczna szpera też robi robotę. Jest fajnie na twardo zestrojona, głośna, tak fajny samochód, że nawet w grudniu bez dachu jeździłem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie