👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kuźwa, a ja miewam problemy z tappingiem na zwykłej, 6-strunowej gitarze

nie dość ze gra 2 rekami na samych gryfach to jeszcze perkusje słychać na której pewnie gra nogami albo kuśką
monto napisał/a:
nie dość ze gra 2 rekami na samych gryfach to jeszcze perkusje słychać na której pewnie gra nogami albo kuśką
grzywką

tu też niezły wymiatacz ale w lżejszym gatunku
@monto
da się tak grać na gitarze, a perkusja to najzwyczajniejszy w świece podkład

Mały bonusik, fragment teledysku, z gitarą poczwórną, na której też umie gość wymiatać (gdzieś mi wcięło filmik z jego solówką na niej).
Batio to frajer, poza szybkością nie potrafi nic więcej. Jak dla mnie aktualny no.1 jest Steve Vai, takiego wyczucia gitary jak on nikt nie ma, nie patrząc na to, że za starych lat wyglądał jak pedał (teraz zgolił włosy i przestał nosić przezroczyste koszulki to już lepiej lol)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie