Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami. W kilka minut po tej wypowiedzi, paparazzi widzieli Michael’a w sklepie, jak kupował bardzo duży hamak.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami. W kilka minut po tej wypowiedzi, świat obiegła smutna wiadomość o śmierci Jackson'a.
Konto usunięte
2012-09-06, 1:48
Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami. W kilka minut po tej wypowiedzi, paparazzi widzieli jak łóżko Jacksona jest przenoszone do domu prawnika
Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami. W kilka minut po tej wypowiedzi bongman doj🤬 suchara na sadolu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
leczcie się
Chłopiec był ciężko chory, jego ostatnim życzeniem było zobaczyć się z Jacksonem(wtf). Michał wziął go do wesołego miasteczka, dal żarcia, grali w jakieś duperele i na samym końcu zrobił mu loda. A ten, za tak dobra gościnę pozwał go do sądu. Lol.
Konto usunięte
2012-09-06, 23:29
Haha jak na Jacksona tak napiszą to jest spoko śmiesznie, ale jak na Gróbsona(smieć) to od razu gimbusy się burzą. A kawał jak zwykle najgorsza jakość.
Dałam piwo BongManowi. Da się do cofnąć?!
podpis użytkownika
Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
Konto usunięte
2012-09-06, 23:43
dzejosB, nie k🤬a. Następnym razem uważaj ;/
Prawnik Michael’a Jackson’a powiedział, że od tej pory piosenkarz nigdy już nie będzie dzielił łóżka z chłopcami, bo nie żyje.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Namiętne chwile były?

A co do wrzucania na BongMana to wszystkich was c🤬ka szczypie, że ma miliard tematów i tylde przed nickiem?
Konto usunięte
2012-09-07, 7:36
Podaj mi link do czegokolwiek, gdzie pisze że został skazany na jakąkolwiek karę. Dziękuję.
Svenlee napisał/a:
od MJ się odjeb.
Chillout, napinaczu. To sadistic. Jak wrzucają zdjęcia Magika z podpisem "no to lecę" (słucham rapu, więc powinienem się wielce oburzyć) albo Amy Winehouse czy Whitney Houston jak zaćpały się/zachlały na śmierć (fani popu czy co tam one wykonywały, powinni autorów zeżreć), to nikt się nie napina. Widzisz co tu jest napisane?
Jeśli czujesz się urażony, to możesz się wylogować i znaleźć inne forum.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
ja p🤬le ludzie, jeśli takie rzeczy was śmieszą, to ja tracę wiarę w społeczeństwo...