👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jarają się jakimś murzynem, który nigdy nie grał w kosza. AMERYKANIE..
Svenlee napisał/a:
jarają się jakimś murzynem, który nigdy nie grał w kosza. AMERYKANIE..
Ty chyba dzieciństwa nie miałeś i wujek wchodził Ci do wanny...

liana napisał/a:
W tym samym języku, w którym uczą, że przed znakami interpunkcyjnymi stawia się spację.Dunkuje ? po jakiemu to jest ?
zawsze po prostu zawsze będę myślał, że oni po prostu mają klej na łapach dlatego tak dobrze piłke trzymają
PrezesTegoBurdelu napisał/a:
Ty chyba dzieciństwa nie miałeś i wujek wchodził Ci do wanny...
Nie mów mi o swoich przygodach bo to nie czas i miejsce

Jeśli nie wyczułeś sarkazmu bądź ironii to po prostu jesteś głupi ^^
Sarkazm i ironie stwierdza się na podstawie tonu głosu czy też wyrazu twarzy, więc jedyną głupią osobą jesteś ty
Julius "Dr J" Erving, mistrz NBA z 1983 r. wsadza piłkę w wieku 63 lat!
link (sory, uploader sadistika nie potrafi skonwertować tego filmiku)
link (sory, uploader sadistika nie potrafi skonwertować tego filmiku)

To były czasy. Każdy śmigał w czapce/koszulce CzikagoBuls. Majkel wymiatał, chociaż tylko jego znałem z NBA bo nie interesowałem się koszem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie