Kiedyś widziałem jak ktoś chciał nam zaimponować jak się robi te odgłosy wiertarki.
O filmiku nie ma się co rozpisywać, polecam usiąść wygodnie podkręcić dźwięk i rozkoszować się miłą do ucha muzyką.
Ps. prosił bym o nie przenoszenie do działu "Czego słuchają sadyści " bo te odgłosy wiertarki tam nie wyleciały ^^
Konto usunięte
2012-03-22, 16:30
Co tu dużo mówić

genialne
I to jest muzyka.. a nie jacyś gówniarze szczekający do mikrofonu jak im źle,zapętlony odgłos wiertarki lub inne coraz dziwniejsze wymysły nazywane szumnie "muzyką"
Piwo dla stworka za wykopanie tego materiału, a 10 piw dla tych co grali.
Konto usunięte
2012-03-22, 18:34
..."miłą dla ucha", ale wybaczam bo nutka pierwsza klasa!
K🤬a i znowu zacznie się napinka twardogłowych koneserów uznających tylko jeden gatunek muzyczny.

Co nie zmienia faktu, że utwór rewelacyjny.
K🤬aRomantyk napisał/a:
K🤬a i znowu zacznie się napinka twardogłowych koneserów uznających tylko jeden gatunek muzyczny.
Co nie zmienia faktu, że utwór rewelacyjny.
Nie wiem czy to było do mnie czy może do innych, ale jeśli do mnie to popatrz co wrzucałem kiedyś w "czego słuchają sadyści" parę piosenek dałem i każda jest z innej "parafii"
To się nazywa muzyka! A nie tam jakieś jeb jeb jeb !
Konto usunięte
2012-03-22, 19:51
Genialny utwór, kunsztowne wykonanie, ale nie dla gimbusów takich jak ja.
Konto usunięte
2012-03-22, 19:53
mógł by ktos podesłac mi linka do tych odgłosow wiertarki bo nie w temacie jestem
Konto usunięte
2012-03-22, 19:54
Nareszcie.
Co prawda słowo "kultura" i myśl przewodnia tego portalu nie lubią się za bardzo, ale ciesze się, że nie jestem sam (już zaczynałem się bać).
Konto usunięte
2012-03-22, 20:06
koleś gdzieś wczoraj na sadisticu wymiatał lepiej na rurkach PCV.
Jest moc ! moment od 1:30 mnie wyj🤬 z kapci !
podpis użytkownika
Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Prze c🤬j komando! ; o
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
Nabs
2012-03-22, 20:53
Link do profilu na YT tych kolesi:
youtube.com/user/ThePianoGuys mnie tez się podoba, może jeszcze dzisiaj pobiorę kilka kawałków i jutro odsłucham jadąc do pracy