👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko fajnie, ale czy w czasach prehistorycznych były już świeczki?
... Koroniewska sie smiala jakby orgazmu dostala ... no rozumiem ze smieszny ale bez przesady xD

kawał stary jak świat, a efekt jest o niebo lepszy jak opowiadający ma prawdziwą świeczkę w ręce .
Stare - fakt, ale to jak on to świetnie opowiedział jest fajne! Ja bym tak tymi wargami nie nawykręcała się w kawale.

W jednym z pierwszych odcinków maratonu uśmiechu gość opowiadał ten dowcip ze świeczką w ręce i dużo lepiej mu to wyszło.
xtraludek napisał/a:
Wszystko fajnie, ale czy w czasach prehistorycznych były już świeczki?
bo w wersji mi znanej jest hotel i obsluga hotelu... kawal starszy od tego chopa, do tego sie kupy nie trzyma - swieczka
_XaL_ napisał/a:
Przewidywalne ...?
![]()
Też , ale przede wszystkim stare i mało śmieszne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie