Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Michalkiewicz o Blumsztajnie
Doktór • 2012-03-16, 21:41
Stanisław Michalkiewicz, nobliwy profesor często cytowany w Radiu Maryja też potrafi czasami zaskoczyć.

Oglądać od 2:00.

Aha, i żeby mnie lewackie ścierwo nie obrzygało, że jestem moher - obejrzałem to przypadkiem.
Zgłoś
EMIO093 2012-03-17, 22:21
vajron - ostro ci się we łbie poj🤬o
Zgłoś
K................. 2012-03-17, 22:45
Destrukcyjny lewacki element będzie szczęśliwy jak go będzie kozojebca zapinał w meczecie 5 razy dziennie podczas swojego rytualnego darcia ryja w centrum miasta. Pożyteczni idioci
Zgłoś
D................u 2012-03-18, 1:53
Kozioł. napisał/a:

Destrukcyjny lewacki element będzie szczęśliwy jak go będzie kozojebca zapinał w meczecie 5 razy dziennie podczas swojego rytualnego darcia ryja w centrum miasta. Pożyteczni idioci

Cytat:

Kozioł. napisał/a:

Cytat:

będzie kozojebca zapinał w meczecie

Zgłoś
Neruviel 2012-03-18, 19:04 1
A mnie osobiście bawi, jak to 'prawica' i jej wyznawcy się plują. Jak murem stoją za pisem itp. Moi drodzy, otóż: prawdziwa 'prawica', przedwojenna, to byli SOCJALIŚCI, czyli to, czym wy tak gardzicie. A kto nie wierzy, niech sprawdzi i nie pyskuje.
Zgłoś
!Timon 2012-03-18, 20:05
vajron napisał/a:

Najwięcej przeciwko pedałom mają ci (...) Ja mam ich w dupie totalnie

taki suchy dowcip mnie się przypomniał z tej okazji:
-Staszek r🤬ałeś kiedyś pedała?
-Nie.... a czekaj! Kiedyś r🤬ałem gościa który mówił, że r🤬ał pedała.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
vajron 2012-03-18, 20:34
!Timon napisał/a:

taki suchy dowcip mnie się przypomniał z tej okazji:
-Staszek r🤬ałeś kiedyś pedała?
-Nie.... a czekaj! Kiedyś r🤬ałem gościa który mówił, że r🤬ał pedała.

No przyznaję, ładna gra słów mi wyszła
Zgłoś
V................B 2012-03-19, 7:49 1
Jak wam lewackie psy się nie podoba ten straszny kraj gdzie wszyscy krzywdzą was i waszych pedałków to zapraszam na wycieczke na półwysep koreański do waszej ziemi obiecanej. Byleby tylko nikt nie chciał przywozić waszego ścierwa z powrotem do Polski .
Zgłoś
!Timon 2012-03-19, 12:12 1
jeśli ktoś ma wątpliwości czy prawica czy lewica.
skrajna prawica u władzy [xix i poczatek xx wieku] = usa
skrajna lewica u władzy = kora płn

to czego prawica zbudowala w usa tego jeszcze przez wiele lat mimo staran lewica nie rozpieprzy.
to co lewica zrujnowala w korei przez wieki nie odbuduja.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
t................o 2012-03-19, 14:07 1
Z Michalkiewicza żaden profesor nie jest, a tym bardziej nobliwy. Zwykły PISowski prymityw i cham.
Zgłoś
666s 2012-03-26, 23:27
konkretjak150 napisał/a:

Nie trzeba być zatwardziałym katolikiem, żeby was k🤬y nienawidzić, wiec skończcie przypinać tą łatkę wszystkim waszym przeciwnikom obsrańce. Good night left side.

hehe "was k🤬y" Jasnowidzu dzięki,że wrzucasz mnie do jednego worka z nimi. Zresztą,każdy kto nie zap🤬la do kosciola hapać dzidy i kto nie spuszcza sie przy polskiej fladze jest dla ciebie lewakiem... Gówno wiesz w nogach śpisz. Współczuje ci,że musisz sie dowartosciowywać w internecie.Nie przesadź tylko bo ci żyłka pęknie i będę cie miał na sumieniu. ps.Matka kultury poskąpiła,że k🤬ami rzucasz ? Odezwij sie jak dorośniesz.
Zgłoś