Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Michalkiewicz o Blumsztajnie
Doktór • 2012-03-16, 21:41
Stanisław Michalkiewicz, nobliwy profesor często cytowany w Radiu Maryja też potrafi czasami zaskoczyć.

Oglądać od 2:00.

Aha, i żeby mnie lewackie ścierwo nie obrzygało, że jestem moher - obejrzałem to przypadkiem.
Zgłoś
t................7 2012-03-16, 23:49 9
Od lewaków się odp🤬l katolski oszołomie p🤬lony!
Zgłoś
.................. 2012-03-16, 23:50 2
toranaga7 napisał/a:

Do kogo te słowa?
Zgłoś
t................7 2012-03-16, 23:53
Domyśl się,do oszołoma,nie mam na myśli wszystkich zaraz...
Zgłoś
stery_srh 2012-03-17, 0:07 24
toranaga7 napisał/a:

No proszę - jak to się mówi - "uderz w stół, a nożyce się odezwą". Jesteś dobrym przykładem na to, że wiek od głupoty nie uwalnia. Po co ta napinka i hamskie zachowanie? Opanuj się, bo kiedyś się własnym jadem zatrujesz.

Niеbieski napisał/a:

Do kogo te słowa?

Nie pytaj, tylko daj mu bonus. Tak ładnie prosi.

podpis użytkownika

Smak '80 lat...
Zgłoś
Doktór 2012-03-17, 0:13 162
toranaga7 napisał/a:

Idź lepiej Grodzką po jajcach podrapać
Zgłoś
i................r 2012-03-17, 0:15
K🤬a mać przecież każdy klnie więc co w tym dziwnego ?
Zgłoś
Doktór 2012-03-17, 0:20 1
Pewnie to, że to wykłada w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej
Zgłoś
d................e 2012-03-17, 1:51
A. Lepper
Zgłoś
S................x 2012-03-17, 4:47 57
toranaga7 napisał/a:

Zgodzę się, tą grupą nie ma sensu się zajmować.
Jak to ładnie ktoś powiedział, miejsce lewicy jest na szubienicy, kiedy już się tam znajdą, zostawię ich w spokoju.
Zgłoś
Dildowagins 2012-03-17, 10:47 7
dobrze po nich pojechał.... POLAĆ MU!!!!! DOBRZE GADA!!!!

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
M................l 2012-03-17, 10:55 1
Pewnie pan profesorek jest nadal prawiczkiem zakochanym w swoim proboszczu. OO mam genialny pomysł na nową dyscyplinę sportową. Do klaki wrzuca się młuzłumanina i katolika. Razem z nimi kilka lwów i tygrysów kto przeżyje dłużej dostaje nagrodę. 9mm między oczy.
Zgłoś
sinjids 2012-03-17, 11:01 20
McMenel napisał/a:

Pewnie pan profesorek jest nadal prawiczkiem zakochanym w swoim proboszczu. OO mam genialny pomysł na nową dyscyplinę sportową. Do klaki wrzuca się młuzłumanina i katolika. Razem z nimi kilka lwów i tygrysów kto przeżyje dłużej dostaje nagrodę. 9mm między oczy.

To miało być śmieszne? Nawet nie potrafisz "muzułmanin" napisać poprawnie. Idź się rozprawiczać przy redtube.
Zgłoś
M................l 2012-03-17, 11:03 1
A czemu mam się k🤬a przejmować jak się pisze muzłumanin ?? P🤬le ich i całą tą religijną hałastrę.
Zgłoś
dwakilo 2012-03-17, 11:23 3
Slonx napisał/a:

Zgodzę się, tą grupą nie ma sensu się zajmować.
Jak to ładnie ktoś powiedział, miejsce lewicy jest na szubienicy, kiedy już się tam znajdą, zostawię ich w spokoju.

I ty jako katolik wypowiadasz takie słowa? Żartuję, mam to w pompie. Ciekawi mnie tylko czy chodzisz do kościółka i z rąk księdza Sebastiana przyjmujesz komunię. Z rąk które tuż przed mszą zakończyły pełen potu i sapania seans przy zdjęciach dzieci znajomych z facebooka. Niby wszyscy tacy inteligentni i mają własne zdanie a dajecie sobą manipulować kilku facetom w sukienkach.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie