👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ładna, wysportowana i, jak widać, z poczuciem humoru. Jeszcze tylko żeby umiała gotować i mamy żonę idealną.
Kris LaMuerte napisał/a:
Ładna, wysportowana i, jak widać, z poczuciem humoru. Jeszcze tylko żeby umiała gotować i mamy żonę idealną.
jakby nie umiała zrobić dobrze laski to byś zmienił zdanie
Świetna! Uśmiech od początku do końca. Dupcia pewnie taka jędrna jakiej żaden z forum nie ujrzy.

dobry techniczny bieg na 4
Za to koleżanka na torze 5 od lewej przegrała na starcie rozkaraczając nogi

sarkoziu napisał/a:
Zajebista laska, ale weź taką dogoń :/
Jak w jaskini nie ma drzwi to może być problem heh.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie