Jestem stanowczo przeciw seksizmowi w naszym społeczeństwie!.................ale kobieta powinna znać swoje miejsce w kuchni.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
a ja uważam, że kobiety nie potrafią gotować. Ileś razy sie o tym przekonałem. Albo nie potrafią, albo są zbyt leniwe żeby cos zrobić. mi sie patelnia podoba. juz widzę schabowego na niej...
podpis użytkownika
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
do boju do boju zakon marii !!
Christopher Paolini
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini

Kobiety ....Mamy ...potrafią gotować,tylko nie którzy faceci (p🤬dy) nie umieją bo na garnuszku mamuni żyją eh

jacekmatys napisał/a:
Kobiety ....Mamy ...potrafią gotować,tylko nie którzy faceci (p🤬dy) nie umieją bo na garnuszku mamuni żyją eh
K🤬a. Interpunkcja? Ortografia? Jakakolwiek składnia zdania? GDZIE TO JEST?!?
Podstawówkę skończyłeś?
A co do fotki: Miejsce kobiety jest w kuchni! Można jej pomóc czasami, ale powinno się to ograniczyć do ponaglania słownego ;D

Cytat:
powiesz dziewczynie 'do miecza!' i nie bedzie wiedziała do którego...
W takiej sytuacji za stosowne uchodzi powiedzieć:
Kobiety do miecza a mężczyźni do patelni:D
[bo w łóżku zawsze jest odwrotnie]