👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie musiałem nawet oglądać, Już sam opis mnie zabolał...

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Mniej skejtów wandali = mniej zagrożenia na ulicy.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Dobrze, że krawężnik zamortyzował upadek, bo mogło naprawdę dojść do tragedii.
Dobrze, że nagrywający poinformował na początku, że ma first aid kit

Ciekawe dlaczego oni mówią "fuck me". Wyobraźcie sobie, że wasz kolega wpada pod pociąg, a wy widząc to mówicie " o nie, wyr🤬aj mnie"

par00wka napisał/a:
Ciekawe dlaczego oni mówią "fuck me". Wyobraźcie sobie, że wasz kolega wpada pod pociąg, a wy widząc to mówicie " o nie, wyr🤬aj mnie"
Niestety język angielski nie sprowadza się do doslownego tłumaczenia.. a jakbyś nazwał motyla ? Butterfly latajace masło?
Miód na oczy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie