Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
siewie 2025-06-12, 22:09 1
Janko napisał/a:

I po kiego c🤬ja się tam pchał

A po tego że dostanie na bidę 30k z ubezpieczalni
Zgłoś
gonzor 2025-06-12, 22:36 1
QRVA choć raz barany siądźcie jako pasażer w zestawie... to powinno być obowiązkowe na szkoleniu z A i B, 1h wystarczy...
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-06-12, 23:16 2
O co chodzi? Przecież bezpiecznie skręcił, jeszcze go tir osłonił co by przy wyjeżdżaniu żadna motop🤬da mu nie wyskoczyła

podpis użytkownika

Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Zgłoś
xdrt 2025-06-13, 0:15
Arashi91 napisał/a:

Jeszcze ostatnio wśród tych nowobogackich dzbanów z pierdziszewa robią się modne Range Rovery.

Taki Range po gwarancji całą rodzinę mechanika wyżywi, części z gównolitu, za rozrząd w dwulitrowej benzynie 18k wołają w Warszawie. Fakt że mi się podoba z zewnątrz i w środku, ale po zajrzeniu do motoru to łańcuch rowerowy marki Romet przy tym czymś z Ranga to pancerna technika
Zgłoś
Perkokoperko 2025-06-13, 1:56
smc napisał/a:

Ładna jesteś. Samochodem się nie przejmuj...
Butloszczochem tym bardziej.

W xh🤬j ładna z dupy rozumiem bo chyba w lusterku tira ryjka nie widać
?
Zgłoś
Konto usunięte 2025-06-13, 1:57
Kidl3r napisał/a:

Materiał własny

Tytuł powonień brzmieć między tirem a blacharom.
A tak poza tym fajna dupa. Mam nadzieje że żona wynagrodzi szkody samochodu analnie a jak nie to idź po rozwód.
Co to za nuta leci?
Zgłoś
grac3k 2025-06-13, 3:27 1
Kidl3r napisał/a:

Materiał własny

fajna r🤬albym
Zgłoś
ksero 2025-06-13, 8:18 2
xdrt napisał/a:

Taki Range po gwarancji całą rodzinę mechanika wyżywi, części z gównolitu, za rozrząd w dwulitrowej benzynie 18k wołają w Warszawie. Fakt że mi się podoba z zewnątrz i w środku, ale po zajrzeniu do motoru to łańcuch rowerowy marki Romet przy tym czymś z Ranga to pancerna technika

I niestety musze to potwierdzić, to jest fajny samochód do póki masz go na gwarancji, później trzeba się pozbyć jak najszybciej, to samo z Volvo xc60 czy xc90.
Zgłoś
Insaner 2025-06-13, 9:41
barniak napisał/a:

Wina kierującego zestawem to fakt, ale mimo wszystko mógł z tego pasa skręcić w prawo, jeżeli z prawego pasa nie dałby rady. Ciężarówką można korzystać z sąsiedniego pasa w celu wykonania manewru skrętu, oczywiście po upewnieniu się że nikomu nie zajedziemy drogi.

Słowo klucz "po upewnieniu się, że nikomu nie zajedziemy drogi". Gość skręcał z pasa do jazdy na wprost, nawet jakby mu się ktoś położył w martwej strefie pod kołami to byłaby to jego wina.
Zgłoś
beeveer 2025-06-13, 9:55
Adenoid_Hynkel napisał/a:

A ja wczoraj wynająłem 4oske (prawko jeszcze z czasów młodości zostało) bo była potrzebna na dzien. Powiem wam że butloszczochy nie mają łatwej pracy, p🤬lnąć kilkanaście biegów od zatrzymania do 80km/h, uważanie na wąskie drogi itd ale najgorsze to baby i ślamazary w osobówkach

kierowcy osobówek jadący tak że wyoprzedzają ich ciężarówki, powinni z automatu dostawać buta na tępy ryj
Zgłoś
LejBrudasa 2025-06-13, 10:42 1
smc napisał/a:

Ładna jesteś. Samochodem się nie przejmuj...
Butloszczochem tym bardziej.

Niezła dupcia i nóżki. Autko też fajne... było
Zgłoś
greeck 2025-06-13, 11:21
flejtuch napisał/a:

Oficjalnie wina kierowcy zestawu ale takie coś odj🤬 żeby pchać się obok tira z kierunkiem to może tylko kierowca audi, bmw lub baba.

jeżeli TIR miał kierunkowskaz to wina BMW, tam jest 1 pas.
Zgłoś
M_A 2025-06-13, 14:00
bo kierowcy BMW to pedały i cioty.
3 .2.1. start
Zgłoś
koxxx92 2025-06-14, 12:13
Gruby w dużym pewnie nawet nie widział z za okna. Musiałby się bujać dwa razy na sprężynie, a to wysiłek. Jak ja nie cierpię tych spasionych kurew z Tirów
Zgłoś
smc 2025-06-16, 23:39 1
cygar napisał/a:

Tytuł powonień brzmieć między tirem a blacharom.

Między tirem, a tirówką.
Zgłoś