📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:34

Kidl3r napisał/a:
Materiał własny
Ładna jesteś. Samochodem się nie przejmuj...

[ Dodano 2025-06-12, 20:40 ]
Butloszczochem tym bardziej.
Kierowca z osobówki nie podumał, a ten z tira lusterka dla ozdoby. Obaj siebie warci
Jestem z okolicy tego skrzyżowania. Tir mógł jechać albo prosto albo w lewo a kierowca osobówki w prawo. Tam są dwa pasy tak nakazujące. Więc ewidentnie wina tirowca. Podpis nad filmem wprowadza w błąd
Wlodarz22 napisał/a:
Jestem z okolicy tego skrzyżowania. Tir mógł jechać albo prosto albo w lewo a kierowca osobówki w prawo. Tam są dwa pasy tak nakazujące. Więc ewidentnie wina tirowca. Podpis nad filmem wprowadza w błąd
Wina kierującego zestawem to fakt, ale mimo wszystko mógł z tego pasa skręcić w prawo, jeżeli z prawego pasa nie dałby rady. Ciężarówką można korzystać z sąsiedniego pasa w celu wykonania manewru skrętu, oczywiście po upewnieniu się że nikomu nie zajedziemy drogi.
Miałem podobna sytuacje ale w porę się zorientowałem i nie zgniotlem JAŚNIE PANI której się wybitnie śpieszyło. Kobieta to stan umysłu....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie