👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panu Krzysztofowi Bęgowskiem wycięli jedno i wstawili drugie, jest podobno film dokumentalny na ten temat. Nasuwa mi się tylko pytanie, dlaczego eksperyment medyczny wylądował w polskim sejmie? WTF?
"Operację przeszła w klinice w Bangkoku[7]. Jej procesowi zmiany płci (formalnie zakończonemu w 2010[5]) został poświęcony film dokumentalny Trans-akcja wyprodukowany w 2010 przez HBO[8][9]." Wikipedia
"Operację przeszła w klinice w Bangkoku[7]. Jej procesowi zmiany płci (formalnie zakończonemu w 2010[5]) został poświęcony film dokumentalny Trans-akcja wyprodukowany w 2010 przez HBO[8][9]." Wikipedia

cherry007 napisał/a:
Czemu mnie nie dziwi, że w Tajlandii tego dokonali
![]()
Także jak na wycieczce już łapiecie niuńkę za faję to pamiętajcie czyjego flaka mogli jej przytroczyć

Szczerze wam powiem, że nie zbyt wiem o co rozchodzi się z tym babochłopem ale uwierzcie mi że nie mam nawet zamiaru się dowiadywać , serio

W kwestii formalnej tylko. W polskim systemie głosowania oddajesz głos do puli partii a nie do puli kandydata i z tego powodu nie da się w bezpośredni sposób zadecydować o składzie sejmu. Czyli głosowanie na Grodzkiego nie gwarantuje mu wejścia do sejmu, to gwarantuje mu miejsce na liście i ilość miejsc uzyskanych w wyborach przez partię.

No ciekawe interpelacje ma Grodzki, np.: finansowania zmiany płci z publicznych środków. Brakuje tam tylko zlikwidowania portalu internetowego Sadistic nawołującego do nienawiści na tle rasowym, popularyzującego ideę faszyzmu i demoralizującego młodzież

innyczlowiek napisał/a:
Nie wiem czy specjalnie prowokujesz...czy należysz zwyczajnie do pożytecznych idiotów ceniących uroki demokracji.
Po kiego ch*ja głosowałeś na to coś? Jakie to ma osiągnięcia, zalety oprócz 'zmiany' płci które mogłyby pomóc temu krajowi?
Gdybyś nie był tylko krzyczącym w studnie debilem i chociaż minimalnie interesował się sprawami rządzenia w swoim kraju to byś wiedział, że to "coś" jest jednym z najbardziej udzielających się polityków w sejmie. Dla takich jak ty dmeokracja nie powinna być dostępna, tylko specjalna zona kołchozowa gdzie mógłbyś na równi z owcami ryczec bez sensu i do woli.
Inna bajka, że twarz faktycznie nie wyjściowa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie