@sebastianq
Wiemy że ty jemu zaglądałeś w gacie ale nie musisz nam mówić szczegółów.
Zresztą. Obrotny j🤬y jest. Tu niby się za kobietkę przebierze pajac p🤬lony, tu wejdzie do damskiej przebieralni, cycków się naogląda, gołych dup na żywo, a my musimy cierpieć z redtubem :/
Wiemy że ty jemu zaglądałeś w gacie ale nie musisz nam mówić szczegółów.
Zresztą. Obrotny j🤬y jest. Tu niby się za kobietkę przebierze pajac p🤬lony, tu wejdzie do damskiej przebieralni, cycków się naogląda, gołych dup na żywo, a my musimy cierpieć z redtubem :/
podpis użytkownika
cycki! <3
A ja go/ją lubię. Pierwszy raz polityk na którego głosowałem dostał się do sejmu.

Dobre na T-Shirt
Ciekawe czy by mnie spałowali za "obrazę władzy" czy skumali jednak co to jest satyra

siwybis napisał/a:
A ja go/ją lubię. Pierwszy raz polityk na którego głosowałem dostał się do sejmu.
Nie wiem czy specjalnie prowokujesz...czy należysz zwyczajnie do pożytecznych idiotów ceniących uroki demokracji.
Po kiego ch*ja głosowałeś na to coś? Jakie to ma osiągnięcia, zalety oprócz 'zmiany' płci które mogłyby pomóc temu krajowi?

Grodzka ma i jajka i fiuta! Spryciarz nażarł się hormonów i cycki doprawił, ale ptaszkiem dalej może się bawić!
@sebastianq
Chwaliło się, nie żadne chwaliła albo chwalił. Z resztą, do pieca z tym sk🤬ielem
Chwaliło się, nie żadne chwaliła albo chwalił. Z resztą, do pieca z tym sk🤬ielem
[b]siwybis/b] jesteś jednym z głównych argumentów dlaczego powinna być oddzielna 'matura' do możliwości oddawania głosu..
biorąc pod uwagę gdzie konczy sie dupa,a gdzie pindol,to niejedna by mu sie nie oparła...albo oparła...
Galian napisał/a:
Grodzka ma i jajka i fiuta! Spryciarz nażarł się hormonów i cycki doprawił, ale ptaszkiem dalej może się bawić!
K🤬a, jakbym sobie niezłe cyce doj🤬 to już wcale bym z kibla nie wyłaził

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.