Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
Hetman_Wielki 2022-12-23, 18:44 4
sędzio miłościwy, nie włączył kierunkowskazu, jest pan nie winny
Zgłoś
Ogórek 2022-12-23, 18:49 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-12-23, 18:56 65
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Baronessa 2022-12-23, 19:00 48
Tłusty Janusz dobrze uczynił. Też nie lubię, jak mi jakaś pała się wpycha przed nos zmieniając pas, albo co gorsza wyprzedzając mnie na szosie o ruchu dwukierunkowym, gdzie z naprzeciwka jedzie inny pojazd i jest już blisko czołówy. Mam nadzieję, że cymbał w pickup'ie sczezł.
Zgłoś
Jestem_na_nie 2022-12-23, 19:56
Gość w pickupie popełnił błąd, wystarczy spojrzeć na samochód nagrywającego. Taka masa że równie łatwo można wyhamować pociąg
Zgłoś
Kubaeinstein 2022-12-23, 20:05 2
W sumie ładnie to zrobił. Jakby nie patrzeć, to ryzyko wywalenia się obu było spore - tamten by się odbił i zebrał głównego bohatera.
Zgłoś
marcino_zly 2022-12-23, 20:27 2
Zajebiste.
W sam raz na wieczorny relaks.

Baronessa napisał/a:

Tłusty Janusz dobrze uczynił. Też nie lubię, jak mi jakaś pała się wpycha przed nos zmieniając pas, albo co gorsza wyprzedzając mnie na szosie o ruchu dwukierunkowym, gdzie z naprzeciwka jedzie inny pojazd i jest już blisko czołówy. Mam nadzieję, że cymbał w pickup'ie sczezł.

Na szosie...
Gdzie ty jeździsz? I czym, traktorem?

Zgłoś
Jacek86s 2022-12-23, 20:45 6
Szacun za taki spokój podczas jedzenia.
Zgłoś
smc 2022-12-23, 21:17 1
Służbowy pickup
Zgłoś
Black Pitt 2022-12-23, 21:33 11
Zgłoś
Robertuss 2022-12-23, 22:15 1
Baronessa napisał/a:

Przejezyczylas się. Poprawiłem Cię:
Też nie lubię jak tłusty Janusz wpycha mi palę pod nos.
Zgłoś
hardowski 2022-12-24, 0:28
Zgłoś
daniel4321 2022-12-24, 7:14 11
marcino_zly napisał/a:

Zajebiste.
W sam raz na wieczorny relaks.
Na szosie...
Gdzie ty jeździsz? I czym, traktorem?

A czemu debilu traktorem? Myślisz że słowo szosa które jest prawidłowe dotyczy się ludzi jeżdżącymi ciągnikami? Jesteś pewnie niepełnoletnim kaszo jadem i nie masz jeszcze prawka tylko jeździsz co najwyżej elektryczną spedaloną hulajnogą w rurkach i masz grzyweczke zaczesaną na bok utrwaloną jakimś damskim sprejem
Zgłoś
BillBoss 2022-12-24, 9:23
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem