Z kobietą po 30-tce jest jak z miejscem siedzącym w zatłoczonym autobusie.
Jeśli jest wolna to znaczy, że coś jest z nią nie tak.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
m................m
2015-05-26, 20:15
Że siedział na niej jakiś jakiś żul?
b................g
2015-05-26, 21:00
Może dlatego, że śmierdzi?
m................0
2015-05-26, 21:21
Nie wydaje mi się, ale piwko dostaniesz.
P................n
2015-05-27, 0:02
w tym może być prawda
Że jest obsikana, obrzygana, lub śmierdzi? Ew. ktoś gumę na niej przykleił.
A ten kawał to był z facetem
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Czasami jest tak, że na miejscu obok siedzi jakiś śmierdzący sk🤬iel ale nie wiem jak to dopasować do tej analogii
z................x
2015-05-27, 15:47
baba bez bolca dostaje p🤬lca. niestety tak, jeśli nikt jej jeszcze nie wyhaczył, to pewnie coś jej dolega. jeśli wygląda przyzwoicie to pewnie pop🤬lona. z facetami jest inaczej, bo inaczej się starzeją. mężczyzna jeśli jest zadbany, ma dobrą pracę, nie zap🤬la na budowie, itd. nie starzeje się mniej więcej do 40. i do tego czasu może wziąć sobie kobietę młodszą o 10 - 15 lat i nie będzie w tym nic dziwnego. kobiety tymczasem mają czas na zamążpójście maks do 30. jesli się nie uda, to zostają koty.
j................l
2015-05-27, 15:55
Jak zwykle wypowiedzi ekspertów z podstawówki

.
A ja znam dziewczynę (siostra kumpla) która ma 29, nie jest brzydka jest dentystką i to uznaną więc i zarabia ładnie a do tej pory nikogo nie miała....powód? Zawsze byłą kujonem i wtedy nie miała czasu a teraz jest po prostu nieśmiała a z czasem coraz trudniej bo coraz mniej nowych ludzi się poznaje.
z................x
2015-05-27, 16:06
@javal
no to właśnie jest pop🤬lona. to, że nie potrafiła pogodzić studiów z życiem prywatnym ma świadczyć o normalności? chyba nie. znam kilku lekarzy, farmaceutów i jakoś każdy z nich znajduje czas na to żeby kogoś poznać, z kimś się spotykać. teraz będzie jej już tylko coraz trudniej.
L................a
2015-05-27, 16:37
No chyba, że świeżo upieczona wdowa.
P................n
2015-05-27, 17:24
jest też opcja, która mi osobiście odpowiada, kobieta przez długie lata żyła w związku z jednym facetem przekładając ślub, niestety związek sie rozpadł...eee też mało prawdopodobne, ale taka rozwódka bez dziecka to nawet łakomy kąsek
To nie jest śmieszne tylko oczywiste....
Znając moje szczęście to tylko taka mi zostanie.
binladden napisał/a:
Czasami jest tak, że na miejscu obok siedzi jakiś śmierdzący sk🤬iel ale nie wiem jak to dopasować do tej analogii
Ma bachora z poprzedniego związku?