Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mięsny
konradssc • 2011-05-13, 14:10
Przychodzi facet do mięsnego i prosi o kilogram kaszanki, sprzedawca rzuca mu na ladę kaszankę, facet schyla się, wącha, zastanawia się i mówi:
- Dwa deka za mało.
Sprzedawca zszokowany kładzie kaszankę na wagę, waży i faktycznie dwa deka za mało.
- Skąd pan wiedział?
Klient na to:
- Po zapachu rozpoznaję rodzaj i dokładną wagę.
Sprzedawca nie wierzy, ale musi sprawdzić - dogadują się, że facet założy opaskę na oczy i będzie zgadywał, co ten położy na wagę, co zgadnie to jego, a jak czegoś nie zgadnie - to za wszystko, co wcześniej dostał, będzie musiał zapłacić. Sprzedawca rzuca mu na ladę 1.45 kg. mielonego, facet mówi:
- 1.45 kg. mielonego.
Tamten rzuca mu 16.5 dkg śląskiej, ten zgaduje co do grama itd. W końcu sprzedawca się wkurzył i zawołał młodą uczennicę, która była u niego na praktyce i mówi do niej:
- Ściągaj majtki!
Ona posłusznie ściągnęła, sprzedawca daje powąchać bieliznę klientowi i pyta:
- A to co?
A ten chwilę się zastanawia, wącha, wącha i odpowiada:
- Krakowska... hmmm... 14 mieszkania 8.
Zgłoś
ferro 2011-05-13, 18:21 2
ale wagi nie podał
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-13, 19:38 9
Przychodzi ślepiec do sklepu ze starymi cennymi meblami i pyta o pracę bo zna sie wybitnie na drewnie meblarskim i po zapachu potrafi wszystko rozpoznać. Pani szefowa zdziwiona mówi ze nie wierzy i daje mu do powąchania małą szfladkę. Ślepiec mówi bez chwili zastanowenia : "jesion rósł ok 23 lata i został scięty w okolicach Olsztyna. Ten mebel składa się z 3 kawałków tego samego jesionu spód to dąb 86 lat z mazurskich nizin ". szefowa zachwycona mówi ze da mu cos trudniejszego do ocenienia. Podaje drewnianą ramę obrazu. Ślepiec wącha i mówi z uśmiechem "wschodnio włoska odmiana topoli o utwardzeniu w sekretnej miksturze mnichów z Villetarelay, rosła 140 lat i od 30 lat nie spotkałem sie z tym drewnem dziekuje bardzo za przywrócenie wspomnień proszę Pani! " szefowa popatrzyła z niedowierzaniem i powiedziała że jeśli odpowie Pan poprawnie na następne pytanie będzie Pan u nas pracować. Pomyslała sobie ze napewno tego nie bedzie wiedział i wzięła ułamałą noge od taboretu z PRLu i na zapleczu wsadziła sobie w otwór dostała 3 razy orgazmu i zadowolona podała ślepcowi do odgadnięcia. Ślepiec wącha pierwszy raz i mówi "hmm ciekawe ciekawe" za chwilę gładzi ręką nogę od taboretu potem wącha jeszcze raz i jeszcze raz w końcu liże i zdziwiony i zasmucony mówi "to że pochodzi ten kawałek drewna z 15stowiecznego kutra rybackiego to oczywiste ale co to za rodzaj drewna to niestety nie umiem odpowiedzieć...."
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-13, 20:27 10
@ up Bardzo fajny dowcip, niestety nie doczytałem do końca, bo jest tak długi, iż nie starczyło mi życia i umarłem [*]
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-13, 21:01 5
@ fritolay

dzieki za docenienienie! wypatrosze dorsza i przekluje jego pecherz plucny na Twoja cześć! chyba zjem sobie ketchup na kolacje.
Zgłoś
waldzio 2011-05-14, 12:13
suchar z suchara :| (nie bylo kiedys czegos podobnego tylko ze z bimbrem :/?)
Zgłoś
barszczzuszkami 2011-05-14, 12:34
Czyli co, uczennica jego?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-14, 13:09
No kuuuurde nie napisales czy sie r🤬ali a ja juz rozporek rozpinalem :/
Zgłoś
Konto usunięte 2011-05-14, 13:53
brakuje tylko jeszcze :
"- Kasia ?!
- Tata ?!"
Zgłoś
Krzysztof 2011-05-16, 19:56 1
Fajnie mieć taką młodą pracownicę, co na zawołanie ściąga majtki.

podpis użytkownika

Musi być jakaś w Piekle łatwość,
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Zgłoś
WhiteBaran 2011-05-17, 15:07
Krzysztof napisał/a:

Fajnie mieć taką młodą pracownicę, co na zawołanie ściąga majtki.

Nie martw się, tobie to nie grozi

podpis użytkownika

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Zgłoś
Krzysztof 2011-05-18, 17:48