Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:18
Mięso na orkowy stół
pikabu • Wczoraj 16:27

Pracownik zakładu mięsnego w Rubcowsku z Nowosybirska nagrał szokujące wideo, na którym
widać, jak tusze świń są rozbierane bezpośrednio na ziemi, bez zachowania jakichkolwiek standardów sanitarnych.

Według autora filmu, cały ten „materiał” trafia potem do kiełbasy, która pojawia się na półkach sklepowych. Wideo wywołało falę oburzenia i kontrolę ze strony organów nadzoru.
Zgłoś
mam_racje Wczoraj 19:32 1
Pamiętacie?

Zgłoś
myszkaszyszka66 Wczoraj 19:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Spalony Wczoraj 19:58
Ta wsio normalna 🤣
Zgłoś
romek134 Wczoraj 21:19 1
mam_racje napisał/a:

Pamiętacie?

Pamiętamy! Tam było tak czysto że nawet kiełbasy myto i szczotkowano 😉. Wszyscy winni zostali surowo ukarani, a pan dyretor to wręcz bestialsko bo osiem miesięcy więzienia w zawieszeniu dostał.
Zgłoś
BazantSzary Wczoraj 21:39
Kolega woził przez kilka lat mięso do masarni, po unii europejskiej, jak zajeżdżał z zepsutym mięsem, żadko, kiedy ktoś mu coś powiedział, a jak powiedział, to tylko po to, aby wynegocjować niższą cenę z firmą, w której pracował...
Zgłoś
Sramnawas Wczoraj 21:57
BazantSzary napisał/a:

Kolega woził przez kilka lat mięso do masarni, po unii europejskiej, jak zajeżdżał z zepsutym mięsem, żadko, kiedy ktoś mu coś powiedział, a jak powiedział, to tylko po to, aby wynegocjować niższą cenę z firmą, w której pracował...

BazantSzary napisał/a:

Dokładnie taki sam syf jemy ale Polacy cebulacy zaraz zwyzywaja od ruski onuc , pracowałem w gastro i mięcho z makro waliło te w workach vacu i jakoś całą Polskę zaopatrują i leci myje się marynuje nikt się pozna że padlina .
Zgłoś
HeinrichGrafvonKotstein Wczoraj 22:03
To, że kacapskie standardy sanitarne przypominają indyjskie jakoś specjalnie mnie nie dziwi
Zgłoś
Piotrusz Dzisiaj 0:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marcintutbxl Dzisiaj 0:08
Zgłoś
trawa Dzisiaj 1:00
Vera_Renczi napisał/a:

Lodówka na świeżym powietrzu, technologia radziecka

A polska nie? Wywalić żarło na balkon...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem