Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:18
Mięso na orkowy stół
pikabu • Wczoraj 16:27

Pracownik zakładu mięsnego w Rubcowsku z Nowosybirska nagrał szokujące wideo, na którym
widać, jak tusze świń są rozbierane bezpośrednio na ziemi, bez zachowania jakichkolwiek standardów sanitarnych.

Według autora filmu, cały ten „materiał” trafia potem do kiełbasy, która pojawia się na półkach sklepowych. Wideo wywołało falę oburzenia i kontrolę ze strony organów nadzoru.
Zgłoś
romek134 Wczoraj 16:40 27
Paręnaście lat temu kacapy wprowadziły embargo na polskie mięso przy czym pretekstem były niskie standardy sanitarne w naszym kraju. Na nagraniu widać że w Kacapii zachowane są wszystkie standardy orkowej mordowni.
Zgłoś
batiz Wczoraj 16:41 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Aaltonen Wczoraj 17:10 4
A ile mięska na froncie się marnuje.
A może i nie?
Przerabiają mięso armatnie na kiełbasy? Kto ich tam wie…
Zgłoś
Selekcjoner Wczoraj 17:11 11
To się nawet nie nadaje na karmę dla psów. Kiedyś zabronili sprzedać polskie mięso w Rosji bo nasze rzeźnie nie spełniały ich standardów. W sumie mieli rację - nie spełniają 😂
Zgłoś
mastal Wczoraj 17:19 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CoolPHONE Wczoraj 17:19 3
Jadł ktoś ruską kiełbasę? jak smakuje?
Zgłoś
Dildowagins Wczoraj 17:35 12
Rosjanie to nie ludzie więc po co karmić ich jak ludzi. Wszystko się zgadza.
Zgłoś
goslaw3 Wczoraj 17:38 6
wsio normalne...
Zgłoś
Clistwood Wczoraj 17:43 1
Jaki kraj takie standardy dla obywateli
Zgłoś
Vera_Renczi Wczoraj 18:01 5
Lodówka na świeżym powietrzu, technologia radziecka
Zgłoś
budowapl Wczoraj 18:18 1
Sabakom temu prymitywnemu ludowi ktoś świnie podlożył
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 18:35 3
Skoro tam temperatury ujemne jak w zamrażarce to w czym problem?
Zgłoś
Pioterrr Wczoraj 18:55 2
Nie wiem czy tylko ja tak mam alecjak słyszę słowo "ork' to mam na myśli "trol".
Zgłoś
Bul_od_bytu Wczoraj 18:57 5
Fiu fiu, orkowie będą się zajadać świńską padliną. Widać, że poziom życia rośnie wraz z malejącą liczba orków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem