Mięso
konto usunięte
• 2013-03-11, 0:29
Była już konina zamiast wołowiny, teraz jest wołowina zamiast baraniny.
Jak ktoś się mnie spyta czy próbowałem kiedyś psiego mięsa to będę zmuszony odpowiedzieć, że nie wiem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-11, 0:35
no.... to nawet Ci wyszlo ; d
konto usunięte
2013-03-11, 0:41
Nim jakiś pedał napisze "Bo to Polska", wspomnę że konina zamiast wołowiny byla w raju na naszej planecie = Wielka Brytania.
W latach 80 konina była na porządku dziennym i wszyscy urodzeni w tych latach ją jedliśmy.
Problem polega na nieprzebadanym mięsie, chociaż konie raczej nie łapią takich chorób jak świnie czy krowy.
jatutylkopacze napisał/a:
Nim jakiś pedał napisze "Bo to Polska", wspomnę że konina zamiast wołowiny byla w raju na naszej planecie = Wielka Brytania.
Kiedyś w Polsce jedzono więcej koniny niż wołowiny.
konto usunięte
2013-03-11, 0:57
Random user napisał/a:
Kiedyś w Polsce jedzono więcej koniny niż wołowiny.
Do tego jest to bardzo dobre mięso. W PRL jak brakowało mięsa, to jedzono koninę. Teraz najwięcej chyba Włosi konsumują takiego jedzenia.
konto usunięte
2013-03-11, 1:15
Moja kobieta też lubi sos z konia.
- Czy ta wołowina jest świeża ?
- Oczywiście, wczoraj jeszcze myszy goniła.
Kura nowym koniem w wołowinie z barana.
Babcia mi opowiadała, że w latach 70.-80. w naszej wiosce był facet, który mięso z psów sprzedawał jako cielęcinę w pobliskim mieście. Tak więc nigdy nic nie wiadomo
konto usunięte
2013-03-11, 14:39
Jeszcze niedługo okaże się, że w wieprzowinie słonina jest...
Chcialbym, aby psikusa zrobiono Allah Akbarom i dodano wieprzowiny do eksportowanej na wyspy wolowiny i baraniny