Co to są mieszane uczucia?
-Gdy teściowa spada w przepaść w twoim samochodzie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-02-26, 8:49
@up....
Słuchaj dzieciaku , pokaż mi ten kawał na Sadisticu a będe miał ogromny szacynek , pozatym zamiast się tak wysilać w komentarzu mogłeś odrazu napsiać "Dajcie mi piwa , bo jestem hajtek i chce by mój komentarz był jako [NAJLEPSZY]"
@Jaconator
Masz rację w tym, że było. Tylko, że nie wyszło z poczekalni i zdechło śmiercią naturalną więc nie znajdziesz tego na portalu.
A jako, że nie ma linka to zawsze jakiś miłośnik sucharów może próbować to wskrzesić.
konto usunięte
2011-02-26, 15:46
SLyBoogie napisał/a:
Słuchaj dzieciaku , pokaż mi ten kawał na Sadisticu
Tego kawału nie może być na Sadisticu z tego powodu, że kiedy on był już stary i nieśmieszny to jeszcze nie było internetu. Są chyba pewne -cytując klasyka- oczywiste oczywistości w dodawaniu różnych rzeczy na Sadistica. I to by niedodawać tego kawału jest jedną z nich.
konto usunięte
2011-02-26, 16:07
chodziło o uczucia ambiwalentne, żeby w zabawny sposób wyjaśnić znaczenie trudnego słowa. ale jak widać nawet taki prosty dowcip można spieprzyć.
konto usunięte
2011-02-26, 17:01
konto usunięte
2011-02-26, 18:22
konto usunięte
2011-02-27, 1:12
@Jaconator - widze zona nie dala ;D
konto usunięte
2011-02-27, 3:00
konto usunięte
2011-02-27, 9:32
@tojakarol poziom twojego posta jest iście kosmiczny. Życzę Ci żebyś obudził się po tym "srogim chlaniu" zwanych przez innych "jednym piwem" obok jakiegoś dwumetrowego Murzyna i z dziwnym bólem dupy. Ale i tak pozdrawiam.
konto usunięte
2011-02-27, 20:57
a skąd przepaść w samochodzie ??
Dowcip jest dobry chociaż rzeczywiście stary. Ale dużo bardziej uśmiałem się z komentarza z ostrzeżeniem. Piwko za komentarz