Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
konto usunięte 2012-12-20, 14:10
I TAK POWIEM... tu trzeba zmienić cały ustrój polityczny. rządzić powinien monarcha typu Brunon K /próbował chociaż nie obiecywał/, gdyby tylko nie był on już znaną prowokacją polityczną dla zatrudnienia większej armii milicji..
Zgłoś
Koperek 2012-12-20, 14:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DamianG 2012-12-20, 14:24 2
Proszę się nie dziwić, że są takie wypowiedzi. Państwo nie jest dobrze rządzone i taki jest efekt: brak dobrego wykształcenia dla szerszej rzeszy społeczeństwa a jest to efektem braku pieniędzy a brak pieniędzy w dużej mierze jest spowodowany złym zarządzaniem większością sfer publicznych - niejasne prawo; złe (czyli brak) kształtowanie marki Państwa; niestawianie obywatelstwa Polskiego w pierwszym rzędzie (jest odwrotnie w tej chwili: Niemiec łatwiej zakłada firmę w Polsce niż polak w swoim kraju); brak ułatwień ekonomicznych i organizacyjnych w zakładaniu nowych firm przez naszych obywateli i brak lobbowania za już istniejącymi; brak znacznej reformy budżetu (pieniądze po części są topione w błocie a Polska w przeciwieństwie do innych bardziej rozwiniętych krajów nie może sobie na to pozwolić); brak planu rozwoju gospodarki na najbliższe 15-20 lat (co mają wszystkie bardziej rozwinięte gospodarki od naszej)... Takich i innych powodów jest dużo, ale wina nie jest po którejś stronie politycznej (chociaż sam mam jakieś przekonania) tylko ogólnie po stronie stada bawołów na Wiejskiej (nie chcę uogólniać, ale 80% z nich nie powinna tam w ogóle być nawet w celach turystycznych). Najmniej są winni Ci ludzie, którzy udzielają wywiadu w powyższym materiale, bo oni przez zdecydowaną większość życia dostawali tylko kłody pod nogi.
Zgłoś
Nejm 2012-12-20, 14:33
No idzie sie zalamac...
Zgłoś
Brzeszczot w dupie 2012-12-20, 14:35 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 15:19
Zgłoś
krz2 2012-12-20, 15:30
Opcja jest już tylko jedna.
Jednomandatowe okręgi wyborcze
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 15:46 1
Zgłoś
MareKSG 2012-12-20, 15:46 1
biszkopt666 napisał/a:

Obawiam się że większość zagłosuje na PiS żeby nie wygrało PO.

Też pewnie tak zrobie, bo z dwojga złego lepiej w tą stronę, a pies, który dużo szczeka, nie gryzie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 15:47
Ponadto nie powinno byc parti tylko tak jak w stanach. Podzial na 2-3 stale obozy. wyelminuje to kierowNIE sie interesami parti tylko interesem panstwa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 15:52
01:00 prosta kobicina, widać że niezamożna, a dobrze gada.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-20, 16:00
Ja (jeśli będę mógł) zagłosuję na KNP ( czy jak ta partia od Korwina się zwie). Ot tak bo mi się Janusz podoba i myślę, że gdyby on się do władzy dorwał to by było zajebiście zabawnie
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-20, 16:12 1
Zgłoś
kogut117 2012-12-20, 16:14
Zgłoś
PanWhite 2012-12-20, 16:25
typek w niebieskiej kurteczce filozof pierwsza klasa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem