Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
biszkopt666 2012-12-20, 1:28 37
Obawiam się że większość zagłosuje na PiS żeby nie wygrało PO.
Zgłoś
stempel94 2012-12-20, 1:40 31
Ziomeczek w niebiesko czarnej kurtce rozp🤬ala system ;D
Zgłoś
Echis 2012-12-20, 1:41 6
Kto by k🤬a nie wygrał i tak będzie szambo. Z jednej strony, nie iść na wybory to głupota, a z drugiej? Na kogo niby ma Polski obywatel głosować, skoro żadna partia nie jest w stanie wywiązać się z obietnic, czy spełnić swój program wyborczy. Poza tym, ludzie pójdą głównie na wybory, nie po to, żeby WYBRAĆ partię rządzącą, tylko nie dopuścić jednej z dwóch głównych do wygranej. Bo tym się rządy PO nie podobają, a tych wk🤬ia cały PIS, bo to błazny. Temu krajowi jest potrzebna rewolucja żeby się wszystko zmieniło, ale jeżeli dojdzie do takiej rewolty, to zapewne powtórzy się historia i dokona się znów rozbiór Polski, z tym, że zamiast kilku państw, będzie to JEDNO, pod szyldem WIELU- Unia Europejska. A wtedy to p🤬da będzie zupełna.

podpis użytkownika

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Muzz 2012-12-20, 2:03 29
Nie ma nic złego w głosowaniu na Palikota...

...oczywiście jeśli chodzi o wybranie pierwszego, którego powiesi się za jaja na latarni
Zgłoś
Vof 2012-12-20, 2:56 3
Smutne k🤬a za komuna każdy miał prace ,przemysł jaki był taki był a teraz ech k🤬a szkoda gadac .W Polsce musi się odbyć rewolucja lub wszyscy stąd wyjada i Tusk lub inny baran który w przyszłości zostanie premierem sam wyjedzie lub palnie w sobie w łeb

podpis użytkownika

O sobie leniwy,czasem arogancki chociaż bywam uprzejmy i pomocny.Interesuje się historią i fantasy.
Zgłoś
chetek 2012-12-20, 10:08 5
"Mówią wszystko przez ogródek" - to będzie mój nowy ulubiony idiom.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 10:08 19
Po prostu głosować powinni jedynie ludzie z wyższym wykształceniem powiedzmy od tytułu doktora. A nie jakieś k🤬a wyprane z mózgu stare dewotki i gówniarzeria po 18 lat i wielcy dorośli poszli głosować na Palikota bo im marychę obiecał.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 11:41
jak macie glosowac na sld, po, pis jakiegos palikota czy inne odlamy pisu czy czegos, to nie glosujcie wogole, bo oni wszyscy mieli swoja szanse i wszyscy w c🤬ja polecieli i to nieraz.
Zgłoś
deny86 2012-12-20, 13:06 5
PIS to nie prawica, nie wiem skąd to się wzięło i przyjęło. Krzyknął parę pustych haseł, by znaleźć tam jakieś poparcie i tak zostało wpojone ludziom, gdzie to się mija z prawdą.
Zgłoś
vatherland 2012-12-20, 13:10 13
POPiS wyborców

Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 13:17 7
Bylem na wszystkich wyborach od ukonczenia pelnoletnosci. Chodze, oddaje karte z zakreslonymi wszystkimi kratkami (bo puste mozna uzupelnic) z dopiskiem ze zaden z kandydatow nie jest godny zaufania, jak i system wyborczy. Zdaje sobie sprawe, ze nic nie zmienie. Ale wyobrazcie sobie, ze ida wszyscy na wybory, i 40% to glosy niewazne. I juz ktos, kto rzeczywiscie moze tu cos zmienic (bo ja sie za taka osobe nie uwazam) widzi ze jest wiele osob ktore zaglosowaloby na jakas partie, tylko jest jeden wielki c🤬j.
No i dodam tylko: jednomandatowe okregi wyborcze.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 13:57 9
jakby było dobrze, to by nie było źle
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-20, 14:07 5
Póki europa dalej bedzie się trzymać dupokracji, to dalej będzie upadać!!
Na tylu ludzi tylko jedna osoba odpowiedziała KNP, więc dalszy rozwój europy i Polski oceniam na stracony!!
Zgłoś
yogibp 2012-12-20, 14:07 2
"Jak ktoś umie kraść to kradnie a jak ktoś nie umie to nie kradnie" święte słowa!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie