👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Popieram, naród uformowany na ciałach wyrżniętych w pień tubylców chce na siłę wprowadzać na całym świecie pseudo demokrację opartą właśnie jak kolega powyżej napisał na indoktrynacji społeczeństwa, 3/4 hamburgerożerców nie ma pojęcia o historii. Tutaj oddają hołd strażakom ale pamiętajmy ich zachowania podczas kataklizmów, grabieże, plądrowanie i zwierzęce zachowanie przez które są gotowi sie pozagryzać jak wściekłe, tłuste psy.

Straż pożarna to niestety jedyna służba mundurowa do której mam zajebisty szacunek.
nie dziwne, że dziękują skoro tylko jedna jednostka podjęła się zadania

U nas by było: "Przejazd na czerwonym - 500 złotych i 10 punktów"

-smark- napisał/a:
A u nas pobiją Ratownika Medycznego ... co kraj to obyczaj
![]()
u nas ratownik medyczny dostaje mandat za przeklinanie w trakcie akcji ratunkowej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie