👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Azja dla Azjatów, Afryka dla murzynów, Europa dla wszystkich... ja jebie...

To niestety nie obiektywne statystyki. Ilu jest w EU obcokrajowców, którzy maja obywatelstwo danego kraju i nie byli ujęci w tych badaniach

Ciekawe.
Obcokrajowcy. A co z pierwszym, drugim, trzecim pokoleniem imigrantów, którzy uzyskali obywatelstwo danego kraju poprzez narodziny na ich terytorium? Oraz ci którzy uzyskali obywatelstwo?
Ich już statystyka nie uwzględnia.
Licząc pokolenia narodzone na terenie francji, myślę że będzie tam już z 20% "obcokrajowców".
Obcokrajowcy. A co z pierwszym, drugim, trzecim pokoleniem imigrantów, którzy uzyskali obywatelstwo danego kraju poprzez narodziny na ich terytorium? Oraz ci którzy uzyskali obywatelstwo?
Ich już statystyka nie uwzględnia.
Licząc pokolenia narodzone na terenie francji, myślę że będzie tam już z 20% "obcokrajowców".
Dzięki wladzy jest u nas taka bieda, ze nawet obcokrajowców nie mamy ;p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie