Kosiak w wykonaniu dwóch naszych "Smokerów" na lotnisku w Łasku.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
@władca bibelotów
Ty z Łasku, a ja z Czestkowa
Rzut beretem od lotniska i czasem jak latają to można popaść w nerwicę, więc mam jeszcze gorzej od Ciebie.
Ty z Łasku, a ja z Czestkowa
kamqusek, Zdziwienie, że wokół wojskowego lotniska, na którym od daaawna stacjonują odrzutowce jest głośno? Może jeszcze odszkodowanie za hałas by się chciało, tak jak ci co takiego żądali (i o zgrozo jakaś część dostała) po tym jak sobie kupili po taniości działeczki/domy w pobliżu lotniska wiedząc, że będzie głośno?
Mi kompletnie te samoloty nie przeszkadzają, gdyby nie one to to miasto by w ogóle nie istniało więc nie narzekajcie...
Byłem raz na końcu pasa w Łasku ale akurat nie latali
Natomiast jak gdzieś jadę obok lotniska to zawsze latają
nie ma to jak się bawi za pieniądze podatników
też bym tak chciał
potem tylko "oj tam, oj tam" jak będzie za nisko
potem tylko "oj tam, oj tam" jak będzie za nisko
Bambiś napisał/a:
U mnie w mieście też migi nisko latają
![]()
Wspinacie się do niego w celu obalania browarów?
Miguel92 napisał/a:
Oo, witam kolegę z Ostrowca![]()
Ostrowiec przejmuje topic
~Bambiś i haqer - świetne te samoloty są na Pułankach
Ale jeden już zlikwidowali, więc mam nadzieję że drugi (są takie plany) nie dadzą rady !!
Nepritomny napisał/a:
~Bambiś i haqer - świetne te samoloty są na Pułankach
Ale jeden już zlikwidowali, więc mam nadzieję że drugi (są takie plany) nie dadzą rady !!
Ten drugi to IŁ-14T, stoi taki (w sumie nie wiem, czy ten sam, czy inny egzemplarz) w Muzeum Orła Białego w Skarżysku
A co do tego MIG'a 17, to podobno do 2013 ma być spokój, później będzie niewesoło o ile nie znajdzie się nikt, kto się nim zajmie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie