Za sterami Adrian Rojek SP RP.
W sumie fajna robota. Początki na pewno nie są łatwe.
D................v
2017-06-14, 1:25
Nie rozbił się. Brak piwa.
P................y
2017-06-14, 1:57
Piękna sprawa i co za emocje! Aż chciałbym kiedyś spróbować. Stawiam pierwsze piwko za ten materiał bez najmniejszego wahania.
Część wygląda jakby tygodniowego kloca waliła...
3 filmik przedstawia reakcję 95% sadoli na widok kobiety..
[żywej/martwej/plastikowej - jeden c🤬j

]
07:55.. po kiego c🤬ja tak psa męczyć?
biorąc pod uwagę sąsiadów powinniśmy mieć nie kilkadziesiąt myśliwców a kilkaset... i dwie rakiety balistyczne wycelowane prewencyjnie w Berlin i Moskwę...
akcja w 2 filmie 4:50 no mistrzostwo świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za lotnictwo zawsze piwo.dziex
3 filmik w 4:42 wymiata
A................s
2017-06-14, 14:53
Piękne smugi tworzą się na pierwszym filmie na końcówkach skrzydeł i na płatach.
Szkoda że Adrian już migiem nie lata
M................3
2017-06-14, 16:36
nowynick A 3 rakiete wycelowaną w twój blok (zakładam że prawdziwego domu nie posiadasz).
L................a
2017-06-14, 17:12
Protasiewicz pod Smoleńskiem to dopiero pokazał, ten jakiś mało przebojowy.
Chłopaki powiedzcie mi jaki punkt orientacyjny wybiera pilot z pierwszego filmiku? Po różnych akrobacjach patrzy w inne miejsce...
Chciałem być pilotem wojskowym. Lata nauki, zarywania nocek żeby jak najlepiej sie uczyć, wkuwanie fizyki, angielskiego i matmy żeby mieć jakiekolwiek szanse na szkołę oficerską w Dęblinie, dobrze napisana matura i c🤬j by to wszystko strzelił bo mam jakąś j🤬ą wadę serca i o dęblinie mogę sobie jedynie pomarzyć albo ewentualnie się zatrudnić jako sprzątacz kibli k🤬a. Szacun dla chłopaków bo żeby moc polatać takimi samolotami to trzeba bardzo długą i męczącą drogę przejść.