👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Chyba gdzieś to już pisałem ale napisze i tu, a co myślisz ci imigranci zrobili po upływie terminu ważności wizy? Grzecznie wsiedli do samolotu i wrócili do Afryki? Serio tak myślisz? Że wyborcy Nawrockiego nie grzeszą inteligencja to wiadomo ale ty zaniżasz i ten poziom. Przecież debilu ci wszycy z wizami czy pozwoleniami na pracę zostali to na zawsze! Albo zj🤬i do Niemiec i teraz nam ich odsyłają. Jesteś k🤬a naiwny jak myślisz że którykolwiek imigrant wrócił po upływie wizy.
Ale ty jestes p🤬lnięty i ta papkę narracyjną dalej pchasz ludziom. Mam w c🤬ju gdzie ci migranci siedzą, na pewno nie siedza w polsce bo u nas bez pracy nie przezyjesz. Jak sobie niemcy stworzyli socjale dla calego swiata i ich jeszcze zapraszali to mam to w dupie że do nich caly swiat chce sie przedrzeć, jak ktoś przez polske tam sie przedziera to c🤬j z tym, to problem niemców, nie nasz. Nie próbuj nan wmawiac że to jest nasz oroblem ze niemcy utworzyli sobie sp🤬olone prawo i rozpętali te migracyjne gówno. Ja to bym jak bialoruś, jeszcze pobieral kase za przyatanek u nas. Jak ktoś chce do szwabów to jest problem jego i szwabów nie nasz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie