konto usunięte
2012-04-27, 1:16
"Gołota powinien był zostać mistrzem, ale okradziono go z tytułów." - piękne, ale prawdziwe słowa.
def1
2012-04-27, 1:20
pamiętam te pojedynki i nagonkę na Gołotę lecz większość polaczków nie zdawała sobie wtedy sprawy z przekrętów jakie się w tym środowisku bokserskim odbywały. Mike jest wielkim bokserem i mówił pięknie o wielkim bokserze z Polski.
konto usunięte
2012-04-27, 1:39
Miłe zaskoczenie, szacun Mr. Tyson
konto usunięte
2012-04-27, 3:35
Mówcie sobie co chcecie i nazywajcie mnie polaczkiem, Gołota miał wspaniałe warunki fizyczne lecz zero charakteru, z inteligencją też nie było o wiele lepiej. Tyson poruszył temat żartów z Polaków - Gołota był nadzieją całej polonii na utarcie nosa Amerykanom, a niestety na drugi dzień to Polacy wstydzili się wychodzić z domów. O biciu taksówkarzy itd. w wykonaniu "nadziei białych" nawet nie będę się rozpisywał. Szkoda, że Anrew nie ma takiego charakteru jak ma Adamek, którego w walce z Kliczko na nogach trzymała chyba tylko siła woli. Gdyby tak było to Andrew wgniótłby w ring Tysona, a tak to po prostu uciekł w popłochu przed zjaranym przeciwnikiem.
Biedny Mike. Niegdyś nie miał sobie równych, a dzisiaj tonie w długach, a jeszcze niedawno na siłowni zginęła jego córka. Jak bardzo musi być sfrustrowany, skoro ratuje się reklamowaniem energetyka, którego twarzą wcześniej był Darek Michalczewski?
Jakby ktoś nie zauważył stylowej czapeczki z napisem "black" to odsyłam do artykułu
media2.pl/reklama-pr/91538-Mike-Tyson-twarza-marki-Black.html
Prawdą jest, że Adamek może czyścić buty Gołocie. To na walki z udziałem Andrzeja wstawało się specjalnie w nocy żeby obejrzeć jego walki. Pamiętam jak ojciec zawsze nastawiał sobie budzik w nocy żeby obejrzeć walkę Gołoty. Najlepszy polski bokser
xaqq
2012-04-27, 14:49
"Prawdą jest, że Adamek może czyścić buty Gołocie." masz piwo.