👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Na wypadek gdyby miały go zaatakować wygłodniałe cygańskie dzieci.
Na wypadek gdyby miały go zaatakować wygłodniałe cygańskie dzieci.

omagad, fejk. Ale niech będzie, że na serio wystrzelił mu ten pistolet...

Teoretycznie jest to możliwe. Jest to pistolet czarno prochowy, który w przeciwieństwie do dzisiejszej broni niema łatwej możliwości usunięcia niewypału. W przypadku zaistnienia takowego, powinno się zaczekać ok 40 sekund, z lufą skierowaną w kierunku kulochwytu, gdyż możliwe jest że jakieś iskry wewnątrz broni jeszcze się tlą i zajmą resztę prochu. jeżeli jednak to się nie stanie, należy ponownie dosypać proch na panewkę ponowić próbę strzału. Jeżeli i to zawiedzie to pozostaje najmniej przyjemna czynność czyli usunięcie kuli z lufy za pomocą lufy świdra. Świder należy wkręcić kule, a następnie starać się ją wyjąć. Kolega najprawdopodobniej zapomniał na strzelnicy o kroku 2 a w domu przypadkowo naciągną kurek.
Zagadka rozwiązana
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Żartowałem, to na pewno fejk
Zagadka rozwiązana
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Żartowałem, to na pewno fejk

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie