Obrazek przedstawia zombie Mikołaja, który odsłonił mózg renifera. Najprawdopodobniej chce go spożyć. Po jego brodzie łazi pająk. Mam nadzieję, że ten opis satysfakcjonuje moderatora ~Blackhunter i już nie usunie tematu i nie wlepi osta, gdyż "hoł hoł hoł to nie opis !".
Pozdro nadgorliwcu.
[ Komentarz dodany przez: Bambi~: 2012-12-23, 08:35 ]
Darowałbyś sobie te teksty o moderatorze. Sadistic ma regulamin, którego należy przestrzegać. Jeśli to dla Ciebie zbyt wielka męka i trudność, to nic Cię tu nie trzyma
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-23, 0:32
No niestety nasze mody nie wiedzą czego chcą.
nygas232 napisał/a:
No niestety nasze mody nie wiedzą czego chcą.
Następny, który wrzuca coś i nie raczy nawet spojrzeć na regulamin.
konto usunięte
2012-12-23, 1:09
Robsajson napisał/a:
Następny, który wrzuca coś i nie raczy nawet spojrzeć na regulamin.
• Każdy temat zawierający zdjęcia i filmy musi mieć opis, który oddaje jego zawarość. Im bardziej ironiczny tym lepiej, w końcu to Sadistic. Pamietaj też żeby tytuł ani opis nie zdradzały zakończenia kawałow i filmów.
chyba ty nie patrzyłeś
Dziwne, że sporo użytkowników forum ma podobne zdanie do Spajka. Ciekawe od kiedy to moderatorzy nie są dla użytkowników tylko dla samych siebie...
Ale w zasadzie ta konieczność opisywania pojedynczego zdjęcia/obrazka to głupota, o ile treść tegoż nie wymaga dodatkowych objaśnień.
konto usunięte
2012-12-23, 19:10
Jakby w opisie albo tytule dał Zombie Santa eating raindeers brain to by były wstawki z cpt obviousem. "Hoł hoł hoł" raczej przy tym zdjęciu się wpasowuje w '• Każdy temat zawierający zdjęcia i filmy musi mieć opis, który oddaje jego zawarość. Im bardziej ironiczny tym lepiej, w końcu to Sadistic. Pamietaj też żeby tytuł ani opis nie zdradzały zakończenia kawałow i filmów. '
pit@
2012-12-23, 19:22
Niby sadistic, a gapienie się na napuszone regulaminy i pieprzenie o zasadach jak na naszej klasie. Też się od tego odbiłem.
konto usunięte
2012-12-23, 19:22
konto usunięte
2012-12-23, 19:31
Dopiero po przeczytaniu opisu zauważyłem pająka. Piwo za dobrze opisany temat!