Twój nick określa mój stosunek do takiego.....ujmijmy to grzecznie.... kontentu tutaj.
Już wiem jakie życzenia przesłać do Mikołaja, skoro to nasza ostatnia nadzieja, by wyciąć nowotwór ludzkości.
Kiszonyogórekwadrianie napisał/a:
Kto pozwala wstawiać takie gówno na gówną ?
Pierwsze 20 piw stanowi odpowiedź na Twoje pytanie.
Kiszonyogórekwadrianie napisał/a:
Kto pozwala wstawiać takie gówno na gówną ?
Jakie gówno? Jest tutaj masa znacznie gorszych rzeczy
Manolito666 napisał/a:
Już wiem jakie życzenia przesłać do Mikołaja, skoro to nasza ostatnia nadzieja, by wyciąć nowotwór ludzkości.
Nowotwór ludzkości Kolego to wszelkie lewactwo o skłonnościach komunistyczno-socjalistycznych.
No i uwielbienie dla czarnych, to też szkodzi.
A co do garbatych nosów.... Nie wiem, ja maluczki jestem. Ale te k🤬y, co ich przekręty niszczą moje bezpośrednie otoczenie to nosy mają proste, słowiańskie. No, niektórzy nie całkiem, bo to prawdziwa sól tej ziemi, kontakt z pobratymcami cenią, więc krzywe bo bywały łamane.
oczywiście piwko, pamiętajcie, że Qrwy talmudyczne należy traktować tak samo jak oni potraktowali by ciebie! jeszcze w ramach przypomnienia, Stepan Bandera, c🤬l, pedofil, nacjonalista ukraiński i żyd mordował ze swoją świtą bestialsko Polskie dzieci, obecny Banderolski prezydent banderlandii również jest żydem. Widzicie panstwo jakieś podobieństwo miedzy tymi dwiema osobami?
Miki normalny chłop, też ma swoje słabości i potrzeby...
podpis użytkownika
Q L I M A X