Był już jeden filmik z tym gościem ale wrzucam kolejny bo gość jest na prawdę przekozak. Udało mu się dotrzeć do finału drugiej edycji ŻywyRap.
Tutaj nawija na wolno spacerując po centrum Częstochowy podczas zeszłorocznej nocy kulturalnej, która odbywa się właśnie w świętym mieście.
Polecam przejrzeć resztę filmików na jego kanale. Na prawdę wielkie propsy dla Gostka
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-28, 11:08
Biały murzyn niech wyp🤬ala z tą swoją małpią muzyką.
Nie lubię tego rodzaju muzyki ale koleś naprawdę ciśnie.
konto usunięte
2014-03-28, 11:22
Niech weźmie na warsztat inny gatunek bo ten go ośmieszy...
Pozytywny gość, lubię go
Niech nagra coś z gospelem
jv69
2014-03-28, 14:24
...pozytywny ziomek, więcej takich ludzi a codzienne życie w tym smutnym jak pi..a kraju będzie k🤬a weselsze!
PS. Ekspertem nie jestem, ale wychodzi mu to naprawdę dobrze... joł joł...
dobry jest
Ciekawe jak ze starymi po wywiadówce gadał...
To sadistic czy gimbistic k🤬a?
W sumie zwyczajne. Umie rymować i tyle.
@orzechuuuu
Może coś wrzucisz żeby zmienić to na sadistic

?
K🤬a jego j🤬a mać. Jeszcze dwa k🤬a lata temu, normalni użytkownicy Sadistica potrafili bez sporów rozmawiać o swoich gustach i nikt nikogo nie cisnął. '' Białe małpy'' , '' brudasy '' i inne tego pokroju teksty powinniście zostawić tam skąd je wzięliście - w dupie. J🤬e gimnazjum...
@Kawałc🤬ja88 - odnoszę wrażenie że to co masz napisane w nicku, tatuś często ci serwował po nocach i dlatego dzisiaj taki sfrustrowany jesteś. Powinieneś iść do specjalisty.
A tak po za tym to słucham i rapu i metalu. Peace!