Konto usunięte
2012-09-05, 18:42
Jeżeli osoba która jest świadoma ze ma Hiv/Aids zaraża dalej to od razu kulka w łeb i do widzenia.
Jak wychowała dzieciaki tak, że będą się r🤬ać z Kaniewską w przedszkolu to ją też powinni uśpić
Poziom aktorstwa level: PRO
Taka babę mieć i psa nie potrzeba...szczeka wybornie...
...takie jest zdanie, moje na ten temat.
Konto usunięte
2012-09-06, 0:22
Widzę że na sadisticu promuje się bezmyślność,to przykre.Gimbusy myślą że od patrzenia na kogos z hivem 3 ręka im wyrośnie,czy jaki c🤬j?
Konto usunięte
2012-09-06, 0:33
Czesiek181 napisał/a:
Jeżeli osoba która jest świadoma ze ma Hiv/Aids zaraża dalej to od razu kulka w łeb i do widzenia.
Z tego co wiem, to chodziło o dziecko, które miało pójść do przedszkola. Na koniec inne przedszkole przyjęło dziecko do siebie i nikt nie robił afery
@Up
Widzę że jesteś na bieżąco
podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
Konto usunięte
2012-09-06, 0:54
darkseiger napisał/a:
@Up
Widzę że jesteś na bieżąco
Tak k🤬a, oglądam, żeby się z tego pośmiać. A teraz wracaj do słuchanie zj🤬ego dubstepu
Konto usunięte
2012-09-06, 3:28
Gdzie jest k🤬a Dariusz, ja się pytam!
Konto usunięte
2012-09-06, 7:17
Te seriale nie są robione dla zdewociałych babek czy idiotów w wieku średnim. Widzowie to ludzie, którzy oglądając to śmieją się z tego że ktoś inny może to oglądać, bo to takie idiotyczne, najczęściej myślą że to ci pierwsi. A tu klops, gimbaza wpadła w pułapkę, w której nawet nie wie, że jest i się jeszcze śmieją z tego.
Ach wy mądrale, przyznajcie żeście debilami albo nie, nie potrzebne mi to do niczego.
Konto usunięte
2012-09-06, 8:27
ja rozumiem wyzywać od gimbusów jakiś niedojebów, ale k🤬a widzów jakiegoś serialu ?
Konto usunięte
2012-09-06, 8:52
A ja tam lubię te seriale w formie trudnych spraw pooglądać dla zwały. Przecież niektóre odcinki są lepsze od kasowych polskich produkcji.