Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marna 2014-06-18, 0:32
Byłam tam
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-18, 0:41 1
Każdy wysuwa łapę po cudze. Taka już nasza natura. I co, mamy im zazdrościć? Okraść ich?
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-18, 2:17 18
10 mieszkańców - czyli co ? Burmistrz i jego świta polecieli się opalać do Brazylii ?
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-18, 10:42
Ja tego nie rozumiem. Przecież Brazylia jest biedna, to czemu on wspomaga Polskę, a nie swój kraj?
Zgłoś
eunstachy 2014-06-18, 11:09 2
Nie wiem z czego się cieszyć. Przyjechał bogaty gość i dał pieniądze biednym polakom... To raczej zniewaga niż powód do radości...
Zgłoś
ziehzeit 2014-06-18, 12:48 18
"Biznesmen tłumaczy, że dużo od Boga dostał i wszystkiego do grobu nie zabierze." Miłe słowa.
Zgłoś
ProVVe 2014-06-18, 13:34 41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pkh 2014-06-18, 16:12
Już widzę jak urzędnicy dowalą jakiś podatek od darowizny albo jakoś inaczej zablokują tą kasę.
Zgłoś
NWC 2014-06-18, 17:04
Też bym chciał tyle dostac od Boga
Zgłoś
Big_Macintosh 2014-06-18, 17:25
Ciekawe jaki % tych kwot zostanie użyty do zrobienia czegoś dla zwykłych ludzi. Pewnie tusk dowali wprowadzi zaraz jakiś nowy podatek od darowizn z Brazylii.
Zgłoś
issenpl 2014-06-18, 18:31
Ciekawe jest mianowicie to: "JAKIEGO MAJĄ NA NIEGO HAKA". No chyba że ktoś wierzy w bajki.
Zgłoś
pawelkrk00 2014-06-18, 18:46 1
W sumie to nie rozumiem po co komuś majątek typu 20mld dolarów jak przecież tego nawet nie wyda. Ale co ja tam wiem jestem tylko milionerem :/
Zgłoś
RmX 2014-06-18, 19:01 1
@up nie wydałbyś 20mld?
W jeden dzień mógłbym to wydać tylko po co.
kasy nigdy za dużo.
Zgłoś
maciuch2 2014-06-20, 12:43
ale ta Beatka jest zajebista
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem