Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
marna 2014-06-18, 0:32
Byłam tam

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
S................s 2014-06-18, 0:41 1
Każdy wysuwa łapę po cudze. Taka już nasza natura. I co, mamy im zazdrościć? Okraść ich?
Zgłoś
T................d 2014-06-18, 2:17 18
10 mieszkańców - czyli co ? Burmistrz i jego świta polecieli się opalać do Brazylii ?
Zgłoś
J................4 2014-06-18, 10:42
Ja tego nie rozumiem. Przecież Brazylia jest biedna, to czemu on wspomaga Polskę, a nie swój kraj?
Zgłoś
eunstachy 2014-06-18, 11:09 2
Nie wiem z czego się cieszyć. Przyjechał bogaty gość i dał pieniądze biednym polakom... To raczej zniewaga niż powód do radości...

podpis użytkownika

Fuck Her Right in the Pussy.
Zgłoś
ziehzeit 2014-06-18, 12:48 18
"Biznesmen tłumaczy, że dużo od Boga dostał i wszystkiego do grobu nie zabierze." Miłe słowa.
Zgłoś
ProVVe 2014-06-18, 13:34 41
P🤬licie... Chłop uczcił pamięć rodziców, zachował się miliony razy lepiej niż nasi złodzieje jak kulczyk, świnie przy korycie itp (okraść nachapać...). Na dodatek ma zdrowe podejście bo c🤬ja weźmiesz ze sobą na drugą stronę.

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
pkh 2014-06-18, 16:12
Już widzę jak urzędnicy dowalą jakiś podatek od darowizny albo jakoś inaczej zablokują tą kasę.
Zgłoś
NWC 2014-06-18, 17:04
Też bym chciał tyle dostac od Boga

podpis użytkownika

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
Big_Macintosh 2014-06-18, 17:25
Ciekawe jaki % tych kwot zostanie użyty do zrobienia czegoś dla zwykłych ludzi. Pewnie tusk dowali wprowadzi zaraz jakiś nowy podatek od darowizn z Brazylii.
Zgłoś
issenpl 2014-06-18, 18:31
Ciekawe jest mianowicie to: "JAKIEGO MAJĄ NA NIEGO HAKA". No chyba że ktoś wierzy w bajki.
Zgłoś
pawelkrk00 2014-06-18, 18:46 1
W sumie to nie rozumiem po co komuś majątek typu 20mld dolarów jak przecież tego nawet nie wyda. Ale co ja tam wiem jestem tylko milionerem :/
Zgłoś
RmX 2014-06-18, 19:01 1
@up nie wydałbyś 20mld?
W jeden dzień mógłbym to wydać tylko po co.
kasy nigdy za dużo.
Zgłoś
maciuch2 2014-06-20, 12:43
ale ta Beatka jest zajebista
Zgłoś