👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

0:45 małe brudasy rzucają w uzbrojonych żołnierzy kamieniami a później jest wielka tragedia bo to cywile i na dodatek dzieci...
qbeen akurat w tym wypadku to śnieżki były co nie zmienia faktu że jak by je zastrzelili to same sobie winne w końcu dostał w klejnoty

Bacutil napisał/a:
2:24 - niewiele brakowało, a byłby zacny materiał na hard.
Przecież nie celował sobie w głowę, jedynie czapka mu spadła

@Animozja to ten z tyłu mu czapke zdmuchnął, zobacz, skąd się dym wydobywa po strzale
Animozja napisał/a:
Przecież nie celował sobie w głowę, jedynie czapka mu spadła![]()
Nie czapka tylko beret, a po drugie to ten z tyłu strzelił.

ocwpzw, przy tej jakości sam dym jest ledwo widoczny, nie wspominając już o jego źródle. Wydawało mi się, że trochę nim ruszyło, a to po prostu jego kompan był bliski wbicia mu noża w plecy, w tym przypadku strzelenia headshota.
Mój błąd

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie